20. Augusta 2021.

Kćerka Tanje Bošković mamina “kopija” iz mladosti

Big Portal

Tanjina nasljednica ne voli da eksponira svoj privatni život, pa se tako tajno udala u maju ove godine, daleko od očiju javnosti, za dugogodišnjeg partnera, trenera Stefana Adžića.

Lana je pozirala u crnom bikiniju, mnoge je očarala prizorom i podsjetila na Tanju, koja i sada važi za jendn od naših najljepših glumica svih vremena u koju su bili zaljubljeni mnogi.

Tanjina kćerka je ovog ljeta na društvenim mrežama podijelila nekoliko fotografija sa crnogorskog primorja. Oni imaju stan u Heceg Novom, gdje su svake godine i često posjećuju Rose.

Screenshot/Instagram:lanka.ka
Podsjetimo, Lana se za Stefana udala u Hramu Svetog Save u Beogradu. Ona je tada blistala u vjenčanici šampanjac boje, kuma na vjenčanju je bila pjevačica Sara Soti, a slike sa ceremonije i čestitke objavili su gosti, pa je javnost imala priliku da vidi kako je izgledalo Lanino vjenčanje.

Lana je napustila studije sociologije kako bi se ostvarila na “daskama koje život znače”, a talenat za glumu definitivno je naslijedila od svoje majke.

“Kada sam upisala sociologiju, shvatila sam da ne mogu ni sa čim drugim da se bavim, sem glumom. Gluma je uvijek bila prisutna u mom životu, ali je postojao jedan period kada sam imala potrebu da se bavim nečim drugim. Tek kada sam uvidjela čime sve ne želim da se bavim u životu mogla sam da kažem da je moja sva snaga postala usmjerena na upisivanje akademije i bavljenje glumom” pričala je ranije Lana.

(Telegraf)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare