Kćerka Saše Popovića napustila fakultet i postala kozmetičarka - BIGportal.ba
Ex Yu

Kćerka Saše Popovića napustila fakultet i postala kozmetičarka

Kćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović izazvala je veliku pažnju javnosti na svadbi polubrata Danijela.

Naime, Sašina i Suzanina djeca poznata su po tome da su skromna te da se rijetko pojavljuju u javnosti.  Iz tog razloga nasljednicu direktora “Grand” produkcije i poznate folkerke skoro nikad ne viđamo u medijima.

Juče je bila jedna od rijetkih situacija kada je Aleksandra pristala da izađe pred kamerama i odmah je ostavila utisak na sve.

Pogotovo zbog odabira odijevne kombinacije, budući da su mnogi prokomentarisali da je kćerka jednog od najbogatijih ljudi u našoj zemlji odlučila da obuče komplet od 200 evra.

I da zaista ne želi, ne voli da pokazuje da su joj roditelji imućni, pokazuje i time što radi i trudi se sama da zaradi za sebe dinar. Uprkos bogatstvu u kom je odrasla, nije se libila da i sama pokrene biznis od kojeg bi mogla da živi.

“Nju ne zanima da radi u ‘Grandu’. U drugim je vodama, a sin je tonac u ‘Grandu’. Kad završi studije, videćemo”, izjavio je za Blic Saša Popović na pitanje o nasljednici.

Međutim, ono što je poznato je da je Aleksandra (22) napustila fakultet i da je umjesto da se školuje, odlučila da krene da zarađuje.

Ona je završila kurs za manikir i pedikir i trenutno je fokusirana na uljepšavanje žena.

“Ona je skromna. Rekla nam je: ‘Nemojte slučajno da mi pravite neku žurku i da mi pravite rođendan javno, ja to ne želim’. Mi poštujemo njene želje i mislimo da je pravi korak učinila ka svetu odraslih, Jako je skromna, ne traži ništa… Dete je poznatih roditelja i može sve, ali ništa ne traži. Stvarno sam ponosna, i svaki dan kažem da sam blagoslovena što imam takvu decu, takav je i sin, a takva je i ona”, ispričala je Suzana Jovanović kada su je pitali za proslavu kćerkinog 18. rođendana.

Printscreen/Instagram
Printscreen/Instagram

(Telegraf.rs)

Danas objavljeno

Luka i Leon su naše sve: Ana i Bastijan prvi put o sinovima, njihovom odrastanju i vaspitanju

V.R.

Nermin Handžić pobjednik “Zvezda Granda”

V.R.

Muž Goce Tržan želi da snima filmove za odrasle: “Nisam loš”

V.R.

Ostavite komentar