12. Augusta 2022.

Kćerka ruskog ministra odbrane Šojgua provocira u toplesu

Big Portal

Ksenija Šojgu, mlađa ćerka Sergeja Šojgua i predsednica ruske triatlon federacije, ne miruje. Ova 31 godišnja majka jednogodišnje devojčice i supruga Alekseja Stoljarova, najuticajnijeg ruskog fitnes blogera, iskoristila je priliku da se pohvali zategnutim telom dok se sunča na obali Crnog mora.

U toplesu, odenuta u oskudan donji deo kupaćeg kostima i nasmejana, drži nepoznatu osobu za stopalo dok joj je na licu osmeh zadovoljstva.

Iako su mišljenja o Ksenijinom angažmanu na društvenim mrežama, oprečana i fluktuiraju između “njena stvar, nije kriva što joj je tata u ratu” do “kako može da pozira skoro gola dok deca u Ukrajni ginu”, izgleda da se Šojguova naslednica ne obazire.

Nije se mnogo uznemirila ni u martu, kada je vrlo tendeciozno na socijalnim mrežama objavila fotografiju svoje kćerke, tada šestomesečne bebe, odenute u plavo – žutu kombinaciju, što je bila jasna aluzija na boje ukrajinske zastave.

Tada su se komentatori obrušili na nju:

‘Želim vašoj porodici i njenim narednim generacijama isti bol koji sada oseća svaka majka i svako dete u Ukrajini.’; Drugi komentator je pitao: „Molim vas, recite nam kako spavate noću? Da li vam nešto smeta?’; ‘Krv nevine dece Ukrajine je na vašim rukama. Nikada vam nećemo oprostiti.’

Ipak ovakvi komentari ne sprečavaju Kseniju da uprkos ratu i sveopštoj krizi objavljuje fotografije koje aludiraju da je u njeno životu sve u najboljem redu, pa da je čak uspela i da ode na letovanje.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare