Kćerka političara monstruozno ubila bivšu komšinicu sa kojom se DUGO DOPISIVALA preko Fejsbuka - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Kćerka političara monstruozno ubila bivšu komšinicu sa kojom se DUGO DOPISIVALA preko Fejsbuka

Jelena Špagović (25), kćerka političara Saše Dujovića i Majda Garović (80) bile su u bliskim odnosima i dopisivale su se preko društvenih mreža nekoliko mjeseci prije nego što ju je djevojka brutalno ubila. Kako Blic saznaje, Jelena, koja je osumnjičena za ubistvo starice Majde Garović do prije nekoliko mjeseci živjela…

Jelena Špagović (25), kćerka političara Saše Dujovića i Majda Garović (80) bile su u bliskim odnosima i dopisivale su se preko društvenih mreža nekoliko mjeseci prije nego što ju je djevojka brutalno ubila.

Kako Blic saznaje, Jelena, koja je osumnjičena za ubistvo starice Majde Garović do prije nekoliko mjeseci živjela je sa suprugom u kući pored staričine. Nakon što se rastala od supruga, Jelena se iselila iz kuće, ali je sa nekadašnjom komšinicom održavala odnose. U tome u prilog govore i javne poruke na njihovim Fejsbuk profilima.

Majda je redovno hvalila Jelenine fotografije na kojima je sama ili sa djecom, dok joj je Jelena na javnim porukama uglavnom odgovarala samo emotikonima koji označavaju smijeh.

Šta se u njihovom odnosu promijenilo, i zbog čega je Jelena na kraju ubila nesrećnu staricu, za sada je misterija. Ono što je poznato je da je Majda 15. juna posljednji put viđena kako izlazi iz kuće i odlazi u, kako je rekla, šetnju. Iz te šetnje, nesrećna žena se nikada nije vratila. Njen suprug sutradan je policiji prijavio Majdin nestanak.

Tijelo nesrećne žene pronađeno je pet dana kasnije, 20. juna, u kontejneru u vikend naselju kod Krčedina. Pronašao ga je jedan vikendaš koji je bio potpuno šokiran prizorom.

Tijelo nesrećne starice bilo je do pola potpuno ugljenisano. Ubrzo je otkriveno da je Majda ubijena, a potom je njeno tijelo zapaljeno i bačeno u kontejner. Nekoliko dana kasnije zbog njenog ubistva uhapšeni su Jelena Špagović (25) i njen rođeni brat Momčilo Dujović (21), koji je osumnjičen da joj je pomogao nakon izvršenja zločina da prikrije tragove.

Uhapšeni brat i sestra su djeca srpskog političara, bivšeg poslanika i drugog čovjeka “Srpske desnice” Saša Dujovića. On je juče uveče podnio ostavku na sve funkcije iz, kako je naveo, “ličnih razloga”.

Sudeći po društvenim mrežama, ubijena Majda družila se samo sa Jelenom, ali ne i njenim suprugom koji joj je godinama bio prvi komšija. Jelenin suprug, Majdu nije imao u prijateljima na društvenim mrežama, dok je Jelena, iako se odselila iz tog kraja, sa Majdom redovno čula i dopisivala.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

V. Britaniju pogodio najveći štrajk: Pola miliona radnika napustilo radna mjesta

Vanja A

Na ivici rata… Proključalo je: Dignuti borbeni avioni

Vanja A

Procurio dokument: Ukrajinci sami oborili helikopter ministra unutrašnjih poslova?

Vanja A

Ostavite komentar