Kćerka Harisa Džinovića zbog izazovnih fotki zvijezda je društvenih mreža - BIGportal.ba
Ex Yu

Kćerka Harisa Džinovića zbog izazovnih fotki zvijezda je društvenih mreža

Haris Džinović komentirao objave svoje kćeri Đine Džinović na društvenim mrežama koju prati više od 150 hiljada ljudi.

Kćerka jednog od najpopularnijih pjevača ovih prostora Harisa Džinovića, 18-godišnja Đina Džinović velika je zvijezda na društvenim mrežama gdje se hvali svojom ljepotom i luksuznim načinom života, a njezine atraktivne fotografije na kojima pozira sređena od glave do pete izazivaju veliku pažnju.

Njen otac Haris progovorio je o toj temi u intervjuu za Avaz i priznao kako nema ništa protiv objava koje dijeli na društvenim mrežama.

– Ona je lijepa djevojka, ne treba se fotografirati kao starlete, niti to radi. Bitno je da je sve što radi, radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam. Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, porodici i kakav utisak ostavlja na druge, zaključio je Haris u intervjuu.

Mladu influencericu na TikToku prati više od 100 hiljada ljudi, dok na Instagramu broji gotovo 50 hiljada pratitelja, a najčešće se na društvenim mrežama hvali svojim luksuznim načinom života.

Đina je inače pratiteljima je priznala i da već ima filere u usnama nakon što je netko primijetio kako djeluju napuhano i neprirodno. Inače, Đina dugo vremena nije smjela imati profile na društvenim mrežama jer joj je to branila majka Melina, ali onda je nakon nekog vremena popustila njenim molbama.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Danas objavljeno

Karleuša ratovala s Didi J, pa posudila naočale od 4.000 evra

Vanja A

Miša Grof žestoko o Nikolini, tvrdi da je ona kriva za Vidojevu smrt: “Ako progovorim, ide u zatvor”

V.R.

Neverovatna cifra: Aleksandra Prijović pukla pravo bogatstvo na novi album

V.R.

Ostavite komentar