Kćerka glumice osuđene za podmićivanje komisije uspjela sama da upiše prestižan fakultet - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kćerka glumice osuđene za podmićivanje komisije uspjela sama da upiše prestižan fakultet

Kćerka “Očajne domaćice” Felisiti Hofman, Sofija, primljena je na Univerzitet Karnegi Melon. Ova 19-godišnjakinja će tamo započeti svoj pozorišni program na jesen.

Kako piše magazin “Pipl”, Sofija će upisati Univerzitet uprkos skandalu u kom je učestvovala Felisiti Hofman kada je pokušala da podmiti komitet za prijemni ispit da Sofiji popravi odgovore sa testova.

Sofija je ažurirala svoju biografiju na Instagramu sa inicijalima koledža na koji je primljena, i ovog puta joj majka nije “pomagala” u pokušaju da upiše fakultet.

Zvezda “Očajnih domaćica” bila umešana u skandal sa kćerkinim prijemom na koledž, priznajući na sudu krivicu za prevaru nakon što je platila 15.000 dolara za fingiranje Sofijinih rezultata kako bi se šanse da upiše fakultet povećale.

Navodno je bio plan da jedna od osoba zadužena za ispitivanje popravi pogrešne odgovore koja je Sofija dala na završnim testovima. Navodi se da je Hofmanova htela da isto uradi za drugu kćerku Džordžiju. Prema zvaničnim navodima, Sofija nije bila svesna postupaka svoje majke.

Nije samo Sofija upisala tako prestižnu dramsku školu, već je i njena mlađa sestra primljena na koledž Vasar. Vasar je jedan od najboljih umetničkih fakulteta u SAD i jedna je od prvih elitnih škola za žene u Americi.

Hofman je u septembru osuđena na zatvorsku kaznu od 14 dana, kao i novčanu kaznu u iznosu od 30.000 dolara, sa dodatkom od 250 sati rada u zajednici.

Danas objavljeno

Objavljena zvanična himna za predstojeći Euro 2020

Vanja A

Očekuje se čudan obrt u slučaju Kevina Spejsija

Vanja A

Katy Perry objavila novi video spot Electric

Vanja A

Ostavite komentar