Kćerka Džeja Ramadanovskog smogla snage da otpjeva očevu pjesmu - BIGportal.ba
Ex Yu

Kćerka Džeja Ramadanovskog smogla snage da otpjeva očevu pjesmu

Marija Ramadanovski, kćerka Džeja Ramadanoviskog koji je preminuo 6. decembra, odlučila je da uradi veliku stvar za svog preminulog oca.

Naime, 20 dana nakon njegove smrti, Marija je riješila da otpjeva njegovu čuvenu pjesmu”Teško je živjeti”, koju je prije samo mjesec dana izvodila sa njim.

Ona jmnoge je dotakla svojom emocijom u glasu na snimanju jednog televizijskog programa posvećenog njenom ocu, a sada je priznala da joj to nije ni malo lako palo.

“Smogla sam snage da otpevam tu pesmu ‘Teško je živeti’, koju sam pevala pre samo mesec dana sa tatom u emisiji, a sad je pevam za njegovu dušu u emisiji posvećenoj zapravo njemu. Šta sve čoveka zadesi u životu, a da toga nije ni svestan”, napisala je Marija na svom Instagramu.

Podsjetimo, Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra u 57. godini usljed posljedica srčanog udara. Folker je sahranjen 11. decembra u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Iza sebe je ostavio ostavio bivšu suprugu Nadu i kćerke Mariju i Anu, kao i mnogobrojne hitove.

Danas objavljeno

Sanja Vučić napravila haos novom provokativnom fotografijom!

V.R.

Dragana Džajić objavila fotku muža Miloša, a komentar je zaintrigirao ljude!

V.R.

Pjevačica pozirala u bikiniju, a o njenoj liniji bruje na mrežama!

V.R.

Ostavite komentar