Kćerka čuvenog Tife je izrasla u pravu ljepoticu - BIGportal.ba
Ex Yu

Kćerka čuvenog Tife je izrasla u pravu ljepoticu

Naslednica nekadašnjeg pevača “Bijelog dugmeta” prava je lepotica

Mladen Vojičić Tifa pevao je u najpoznatijim jugoslovenskim bendovima poput “Bijelog dugmeta” i “Divljih jagoda”. Danas vodi solo karijeru, a u međuvremenu stekao je veliku popularnost koju su mu donele neverovatne vokalne sposobnosti.

LJubav prema rok muzici preneo je i na naslednicu Saru. Ona je još odmalena išla u muzičku školu, a danas je pevačica benda koji svira metal.

https://www.instagram.com/p/CfghS1LrcqA/?utm_source=ig_web_copy_link

Jednom prilikom otkrila je da joj je otac velika podrška, ali i da ga ne upliće preterano u svoju muzičku karijeru:

– Nikad nisam htela da oca preterano uplićem u svoju muzičku karijeru, da se eksponiram preko njegovog imena. Rekao mi je da je uvek tu za sve što mi treba, ali da treba da se izborim sama. Slažem se s tim, mada u poslednje vreme često sednemo uveče, popričamo o tome šta smo radili, dokle smo stigli i imam njegovu podršku. Sve što snimim, pustim njemu da čuje, jer mi najviše znače njegov i mamin komentar. Na njihovim licima odmah vidim valja li ili ne ono što uradim- otkrila je svojevremeno i dodala:

https://www.instagram.com/p/CfYo6cHr_Ew/?utm_source=ig_web_copy_link

– Da sve radim srcem. Ako se bavite muzikom, radite to iz srca ili nemojte raditi nikako. Uvek mi to govori. Drugi savet je da se od ovakve muzike teško može živeti u našoj zemlji i uvek me savetuje da pokušavam da se bavim sa što više stvari koje bih mogla iskoristiti, jer nikad ne znam šta će me u životu čekati. Slažem se s tim. Dosta sam slična ocu, jer sam veliki emotivac, razumemo se, na istim smo talasnim dužinama.

https://www.instagram.com/p/CdnbS1PNNMs/?utm_source=ig_web_copy_link

Danas objavljeno

Estrada na promociji čarapa kod Brene!

Vanja A

Marija Šerifović o bijesnom ispadu

Vanja A

Seku Aleksić blokirao kolega na Instagramu

Vanja A

Ostavite komentar