Kćer legendarnog fudbalera ulazi u show pun eksplicitnih scena: Mislim da tata neće biti sretan - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kćer legendarnog fudbalera ulazi u show pun eksplicitnih scena: Mislim da tata neće biti sretan

Kćer legendarnog britanskog fudbalera Michaela Owena, Gemma Owen našla se na službenom popisu učesnika popularnog reality showa “Love Island”, koji slovi kao jedan od razvratnih formata prepun eksplicitnih scena i scena seksa, a koji prate milioni gledatelja širom svijeta.

19-godišnja Gemma inače je profesionalna jahačica, popularna je na društvenim mrežama, a ima i vlastitu liniju kupaćih kostima. O njenom pojavljivanju u showu šuškalo se već mjesecima, a ona je to negirala sve donedavno, no čini se kako je promijenila odluku.

– Gledam Love Island svako ljeto, ali trenutno to nije nešto o čemu bih razmišljala jer trenutno ne tražim ljubav. Neki od izazova koji se pojavljuju u showu su jednako veliki i vani. Nisam sigurna da bih mogla poljubiti deset dečki zaredom. Ali mislim da je to sjajan show, izjavila je Gemma za Daily Mail.

Tada je priznala i kako ne misli da bi njen tata bio previše zadovoljan njenim pojavljivanjem u showu “Love Island”.

– Dečki mi trenutno nisu na pameti i moj tata uopće ne bi bio sretan da mu dođem i kažem ‘Idem na Love Island’, zaključila je.

No sada je otkriveno da će se Gemma sunčati na Mallorci cijelo ljeto, a njeno pojavljivanje u showu potvrđeno je i službenoj stranici Love Islanda na Twitteru.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Danas objavljeno

Toking heds se plašili zatvora u Jugoslaviji

Vanja A

Brus Vilis postao prvi glumac koji je prodao prava na svog “digitalnog blizanca”

Vanja A

Vila bivše SFRJ u Njujorku prodata za 50 miliona dolara

Zeljka

Ostavite komentar