Kažu da je nasljednica Monike Beluči i jedna od najlepših žena na svijetu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kažu da je nasljednica Monike Beluči i jedna od najlepših žena na svijetu

Matilda de Angelis (26) je italijanska glumica za koju mnogi kažu da neodoljivo podseća na Moniku Beluči.

Matilda je planetarnu slavu stekla zahvaljujući seriji “The Undoing” sa Nikol Kidman i Hjuom Grantom, ali pre toga ostvarila je zapažene uloge u italijanskoj kinematografiji, kao što su L’incredibile storia dell’Isola delle Rose, Veloce come il vento:

“Nikada nisam išla u školu glume. Ali, mislim da sam shvatila da želim da budem glumica kada sam videla da izlazi moj prvi film Veloce come il vento, i osećala sam se tako srećno i uzbuđeno. To je bio veliki proboj za mene, i nisam bila potpuno svestna toga. A onda sam shvatila: “O, moj Bože, tako sam srećan. I želim da radim ovaj posao do kraja života”, rekla je za Harpers Bazar.

Mnogi se dive njenom talentu i lepoti, a Italijanka je pobrala simpatije fanova i svojom prirodnošću i pokazivanju stvari onakvih kakvih jesu. Naime, na svom Instagram profiju često postavlja slike bez ulepšavanja i fotošopa.

Srećno je zaljubljena, a italijanski mediji su nju i njenog novog dečka, glumca Pjetra Kastelita proglasili za jedan od najlepših mladih parova na javnoj sceni.

Danas objavljeno

Glumica iz “Čuvara plaže” oduzima dah izgledom

Vanja A

Sting je 30 godina u braku s ovom glumicom, mnogi nisu odobravali njihovu vezu

V.R.

Devet godina krio majčinu smrt da bi podizao njenu penziju

V.R.

Ostavite komentar