Kažu da je brazilska skakačica u vodu "čista provokacija" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kažu da je brazilska skakačica u vodu “čista provokacija”

I “vrela” Brazilka Ingrid Oliveira takmiči se u Tokiju u skokovima u vodu.

Do Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru za Ingrid Oliveiru praktično su čuli samo oni dobro upućeni u brazilski sport, ali je ova atraktivna skakačica u vodu posle takmičenja iz 2016. godine postala poznata širom sveta, ali ne zbog sportskog uspeha.

Naime ona je u epicentar svetske javnosti došla posle Igara u Riju kada je priznala da je imala “maraton” u krevetu tokom trajanja takmičenja.

Ona je u svom Riju ostala bez medalje nakon što je noć pred takmičenje provela u sobi sa veslačem Pedrom Gonkalvešom, nakon što je njena cimerka i takmičarka sa kojom je nastupala u paru napustila sobu.

U medijima je tada procurila informacija da je Ingrid tada imala maratonski seks sa veslačem, a nakon toga sutradan nije bila na vrhuncu svoje forme i Brazilke su ostale bez već viđene medalje, iako su bile favoriti za zlato.

https://www.instagram.com/p/CRjJuHfB4Wt/?utm_source=ig_embed&ig_rid=689cfc17-10c2-4545-8b91-11e07a4b9c08

“Reći ću istinu. Odvela sam Pedra u sobu, ali to nije bilo noć pred takmičenje niti je iko zbog toga bio ispred sobe. I nisu me izbacili sa Igara. Nisu, jer imam besprekornu prošlost. Pedro i ja smo uradili šta smo želeli, kao i mnogi drugi”, otvorila je Ingrid dušu pre nekoliko godina za brazilski “UOL Sports”.

Njena partnerka i cimerka je tada ispričala da ju je Ingrid isterala iz sobe kako bi mogla da bude sa veslačem, a nakon toga je lepa takmičarka u skokovima u vodu suspendovana iz reprezentacije.

Ingrid je takođe tada rekla i da je “Bolt u sobu odveo devojku koja nije imala akreditaciju, ljudi su otvarali Tinder profile kako bi flertovali” kao i da je plakala danima kada je sve objavljeno u medijima. .

Sada su svi jedva dočekali da najprovokativnija sportistkinja stigne u glavni grad Japana.

https://www.instagram.com/p/CL6j8rhp7ap/?utm_source=ig_embed&ig_rid=ccfa147c-ec62-4712-b2f3-39b9284c3290

Ona ima 25 godina, takmiči se u skokovima sa 10 metara, individualno i sinhronizovano. Kako će proći ove godine i hoće li se primerenije ponašati, ostaje da vidimo.

https://www.instagram.com/p/CHihwisMoxu/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b839a63a-d065-4a42-b684-71b94507652f

Danas objavljeno

Ruski kosmonauti započeli prvu šetnju u svemiru ove godine

Vanja A

Ovo je 9 najskupljih haljina svih vremena

Vanja A

Ovako je Georgina Rodriguez izgledala prije ljubavi s Ronaldom

Vanja A

Ostavite komentar