Kažnjeni sa 7.000 KM zbog kršenja propisanih mjera - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Kažnjeni sa 7.000 KM zbog kršenja propisanih mjera

Zbog nepoštovanja preventivnih mjera zaštite od epidemije u zajednici i radnim sredinama, inspektori su u kontrolama proteklog vikenda ugostiteljskim objektima izrekli kazne u iznosu od 7.000 KM.

Republički inspektori su u saradnji sa inspektorima jedinica lokalne samouprave u toku vikenda obavili 335 inspekcijskih kontrola, a u sedam slučajeva ugostitelji su zatečeni u prekršaju. Pojačane kontrole nastavljene su u ugostiteljskim objektima, sa akcentom na večernje sate, poručuju iz Inspektorata RS.

– U okviru sprovođenja navedenih mjera, u protekla tri mjeseca obavljeno je preko 15.000 inspekcijskih kontrola u kojima su do sada izrečene kazne u ukupnom iznosu od oko 245.000 KM. Inspektori će nastaviti sa pojačanim nadzorom i u narednom periodu, a dolazak inspektora može se očekivati u bilo koje doba dana.

Naš zajednički interes je nesmetan rad poslovnih subjekata, ali uz poštovanje svih preventivnih mjera na suzbijanju širenja bolesti izazvane virusom korona – saopštili su iz Inspektorata RS, još jednom naglasivši da zajednički interes svih treba da bude nesmetan rad poslovnih subjekata, ali uz poštovanje svih preventivnih mjera na suzbijanju širenja bolesti izazvane virusom korona.

(Srpskainfo)

Danas objavljeno

Pala odluka: Od februara obavezna vakcinacija

M.

Erdogan putuje u Ukrajinu: “Imam nadu”

M.

Putinu stigla nova prijetnja od Bajdena

M.

Ostavite komentar