Kate Middleton zablistala u haljini koja izgleda kao vjenčanica - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kate Middleton zablistala u haljini koja izgleda kao vjenčanica

VOJVOTKINJA od Cambridgea Kate Middleton juče je u posebnom izdanju dočekala Donalda i Melaniju Trump na svečanoj večeri u Buckinghamskoj palači.  Za tu prigodu Kate je obukla haljinu koja neodoljivo nalikuje vjenčanici, a upotpunila ju je tijarom s kojom smo je do sada vidjeli svega sedam puta. Bajkovito izdanje upotpunila je suptilnim nakitom…

VOJVOTKINJA od Cambridgea Kate Middleton juče je u posebnom izdanju dočekala Donalda i Melaniju Trump na svečanoj večeri u Buckinghamskoj palači. 

Za tu prigodu Kate je obukla haljinu koja neodoljivo nalikuje vjenčanici, a upotpunila ju je tijarom s kojom smo je do sada vidjeli svega sedam puta. Bajkovito izdanje upotpunila je suptilnim nakitom i make-upom, a kosu je skupila u punđu.

Резултат слика за kate middleton

Ono što se takođe posebno isticalo je plava vrpca koju je nosila preko haljine, a koja označava posebnu čast koju joj je dodijelila kraljica Elizabeta II. Naime, vojvotkinja je prije dva mjeseca dobila titulu “Dame Grand Cross” viktorijanskog kraljevskog poretka, a ovo je prvi put da ju je pokazala u javnosti. 

Резултат слика за kate middleton trump

Inače, uz Kate, ovu je titulu kraljica dodijelila i princu Philipu, vojvotkinji Camilli i grofici od Wessexa Sophie.

Danas objavljeno

Američki gradić greškom prodao gradski vodotoranj!

Vanja A

Finska ima najbolje javne biblioteke na svijetu

Vanja A

Hitna pomoć i policija u domu Michaela Douglasa

Vanja A

Ostavite komentar