Katarina Živković pokradena u Americi, oduzeta joj velika suma novca - BIGportal.ba
Ex Yu

Katarina Živković pokradena u Americi, oduzeta joj velika suma novca

Ona je torbu spustila sa strane i zamolila jednog od muzičara da je fotografiše

Pevačica Katarina Živković pokradena je danas u Americi. Nepoznata osoba joj je ukrala iz torbe 5 hiljada dolara. Kaća je torbu spustila sa strane i zamolila jednog od muzičara da je fotografiše.

– Čim ju je spustila, odmah je zaboravila na nju, pa se koncentrisala na to da što bolje ispozira za fotografiju. To je trajalo nekoliko minuta, a lopovu je trebao samo sekund Katarinine nepažnje da joj ukrade stvari. Kada je završila s poziranjem za društvene mreže, Kaća se vratila da uzme torbu i tada je shvatila da je pokradena – priča izvor i dodaje da pevačica nije mogla da veruje šta ju je snašlo.

– Ne samo da je ostala bez skupocene torbe već joj je ukraden i novčanik u kom je imala oko 5.000 dolara. Jedina sreća u nesreći je to što joj je pasoš ostao u sefu hotela, jer da je i njega ponela, bila bi u ozbiljnom problemu. Kaća je ipak na kraju sve to stoički podnela tim pre što se nikada nije opterećivala materijalnim stvarima. Novac dođe i prođe, a ona će sve to ponovo zaraditi – kaže izvor na kraju, prenosi Alo.rs.

Danas objavljeno

SAHRANJEN AKI RAHIMOVSKI: Dirljivi stihovi uz fotografiju rasplakali mnoge, od pjevača se oprostila porodica i prijatelji

Vanja A

Marinko bi danas napunio 68 godina: Mare nedostaješ nam, poručili sinovi!

Vanja A

Željko Vasić “otvara” kafanu: Na repertoaru od Stinga do Silvane!

Vanja A

Ostavite komentar