Katarina Radivojević: Neshvaćena sam jer sam lijepa - BIGportal.ba
Ex Yu

Katarina Radivojević: Neshvaćena sam jer sam lijepa

Glumica Katarina Radivojević kaže da ju je često fizički izgled ograničavao kad su uloge u domaćim serijama i filmovima u pitanju, ali da joj je na privatnom planu doneo dosta dobrih stvari, kao i dan-danas.

Katarina godinama važi za jednu od najlepših sa domaće javne scene, pa to breme ponosno nosi. A da li joj je lepota nešto oduzela, glumica odgovara:

– To još uvek ne mogu da kažem, zato što je moj život možda tek na polovini. To mogu da kažem za 20, 30 godina. Istina je ta da me je to na neki način ograničilo u smislu srpske kinematografije, gde su ženske uloge uglavnom dodeljne nekako napaćenim ženama. Iako sam ja isto napaćena, ali to ne emitujem tako. Verovatno me fizički izgled ograničava u tom smislu. U drugom smislu doneo mi je lepih stvari – rekla je Katarina.

O njenom ljubavnom životu poslednjih godina se malo zna, pa da li je fizički izgled uticao na to da mnogi muškarci nisu imali hrabrosti da joj priđu jer su se plašili da će ih lepa glumica odbiti, Katarina kaže:

– Ne znam da li su se plašili (smeh). Oni koji su trebali da priđu i prišli, oni se nisu plašili – istakla je ona, koja sada ima ozbiljnu funkciju u Njujorku.

Inače, Katarina se na neko vreme povukla iz javnog života, a kako kaže, to joj je prijalo. Sada se vratila ulogom u filmu “Vikend sa ćaletom”, a uskoro je očekuje istoimena serija kao i “Nečista krv”, koja će se emitovati na RTS-u. Osim toga, snimala je i seriju “Ljubav ispod zlatnog bora”, tako da joj je, kako naglašava, leto bilo radno.

Danas objavljeno

POTRESNA ISPOVJEST MILENE RADULOVIĆ: Imala sam 17 godina, a on 61! Aleksić imao šemu zlostavljanja u blizini gomile djece!

D

SEKA ALEKSIĆ JE ZA NJIM LUDJELA Znamo ga kao Marka iz ”Mi nismo anđeli”, a evo kako on izgleda sada

D

OVAJ DASA JE UNUK ČUVENOG GIDRE Žene otkidaju na njega, a on zna sve djedove TAJNE

D

Ostavite komentar