KATARINA GRUJIĆ U 4. MJESECU TRUDNOĆE?! Otkriveni detalji - BIGportal.ba
Ex Yu

KATARINA GRUJIĆ U 4. MJESECU TRUDNOĆE?! Otkriveni detalji

Katarina Grujić navodno će se uskoro ostvariti u ulozi majke.

Fudbaler Marko Gobeljić nedavno je verio svoju izabranicu Katarinu Grujić, a kako se već neko vreme šuška lepa pevačica je u drugom stanju.

Kako su domaći mediji sada preneli Katarina je navodno u četvrtom mesecu trudnoće, a uskoro bi trebalo da uđe u peti. Kako se dalje navodi Marko i Katarina su presrećni, lepe vesti su podelili samo sa najbližima, a pol bebe još ne znaju.

Katarina je od trenutka kada je počela da se zabavlja sa Markom znala da je on onaj pravi. Njihov odnos je od samog starta bio savršen i nikoga nije iznenadilo kada je fudbaler zaprosio svoju devojku“, rekao je izvor i otrkio kada se navodno očekuje porođaj.

Budući da će uskoro izgovoriti sudbonosno ‘da’, vest da čekaju prinovu bila je logičan sled događaja. Čim su saznali da će postati roditelji, Kaća i Gobelja su bili neizmerno srećni, a radosne vesti su podelili samo sa najbližima. Grujićeva je odlučila da trudnoću vodi u privatnoj klinici, gde planira i da se porodi u novembru, kada joj je termin“, istakao je isti izvor.

Za sada je još uvek rano da otkriju koji je pol bebe, ali njima to nije ni najmanje važno. Jedino je bitno da beba bude živa i zdrava i da Kaćina trudnoća protekne u najboljem redu. Zbog toga sada pazi da se ne izlaže stresu i potpuno se posvetila sebi i bebi, a Marko se trudi da joj ispuni svaku želju. Toliko joj je posvećen, da sa njom ide na svaki pregled kod doktora, što se nedavno i dogodilo“, dodao je izvor i istakao da će karatinu poroditi isti doktor koji i Snežanu Borjan:

Njena sestra ima dete i pomaže puno Kaći i savetuje je kako što lakše da iznese trudnoću, iako za sada nema nikakvih tegoba i savršena je trudnica. Interesantno je da će Grujićevu poroditi isti doktor koji je porodio i njenu prijateljicu Snežanu Borjan, suprugu golmana Milana Borjana“.

Kaća Grujić za sada se nije oglašavala ovim povodom.

Danas objavljeno

Marija Veljković iznenadila objavom : Novi početak voditeljke, sa pratiocima podijelila fotografije sa njive!

V.R.

“Mrle moj, putuj sa anđelima”: Potresne riječi Milice Todorović nakon smrti Milutina Mrkonjića

V.R.

“Budila sam se umorna i gubila na težini”: Jelena Rozga o zdravstvenim problemima

V.R.

Ostavite komentar