Katarina Grujić trudna? Pjevačica i fudbaler u novembru postaju roditelji - BIGportal.ba
Ex Yu

Katarina Grujić trudna? Pjevačica i fudbaler u novembru postaju roditelji

Čini se da će Katarina Grujić 2021. godinu pamtiti ne samo po činjenici da se verila za fudbalera Marka Gobeljića, već i po tome što će krajem godine postati mama!

Kako mediji prenose, popularna pevačica uskoro bi trebalo da uđe u peti mesec trudnoće, a budući roditelji radosne vesti podelili su samo sa najbližim.

Navodno, Grujićeva i njen verenik još uvek ne znaju pol bebe, a poznata pevačica planira da se porodi u jednoj privatnoj bolnici.

– Katarina je od trenutka kada je počela da se zabavlja sa Markom znala da je on onaj pravi. NJihov odnos je od samog starta bio savršen i nikoga nije iznenadilo kada je fudbaler zaprosio svoju devojku – kaže dobro obavešten izvor i dodaje da je i prinova bila očekivana.

– Budući da će uskoro izgovoriti sudbonosno „da“, vest da čekaju prinovu bila je logičan sled događaja. Čim su saznali da će postati roditelji, Kaća i Gobelja su bili neizmerno srećni, a radosne vesti su podelili samo sa najbližima. Grujićeva je odlučila da trudnoću vodi u privatnoj klinici, gde planira i da se porodi u novembru, kada joj je termin – kaže izvor.

Katarina Grujić i Marko Gobeljić još uvek nisu potvrdili ovu tvrdnju.

Izvor: Novosti

Danas objavljeno

Bora Đorđević postao počasni građanin Čačka

Vanja A

Bajaga otkrio koja greška se krije u legendarnoj pjesmi “Tamara”

Vanja A

“Žao mi je, kasniš”

Vanja A

Ostavite komentar