Katarina Grujić proziva estradu: Svi su kao gala, a ovamo sve na lizing! - BIGportal.ba
Uncategorized

Katarina Grujić proziva estradu: Svi su kao gala, a ovamo sve na lizing!

Pevačicu ne brine ekonomska kriza – iako nema nastupa, ne kuka kao njene kolege, jer je, kaže, štedela za crne dane!

Iako, kao mnoge njene kolege, trenutno ne nastupa zbog pandemije korona virusa, Katarina-Kaća Grujić ne brine. 

Period iza sebe iskoristila je za odmor i mada se plaši bolesti, uopšte je ne brine ekonomska kriza izazvana koronom. Štaviše, trenutno snima pesme za novi album. 

“Trudim se da se maksimalno odmorim i da za to vreme biram pesme za novi CD, razmišljam pozitivno i gledam da se posvetim sebi. Nije lako, znam, mnogi su u krizi, ne smao estradni umetnici nego i mnoga druga zanimanja. Hvala Bogu, uvek sam bila racionalna, pa sam se obezbedila za ovakve dane, a tu je i moja porodica, koja je uvek bila uz mene – velika podrška u svemu. Trebalo je mnogi sa estrade da razmišljaju o tome i ostave novac za crne dane, ali većini je bitnije da se predstavljaju kako žive gala život. A ovamo, sve na lizing”, priča ona za “Kurir”. 

Pored toga što se svi prave da žive luksuznije nego što to stvarno jeste, mnogi na estradi su, kaže pevačica, pravi licemeri. 

“Za ovih devet godina karijere doživela sam mnoga miniranja, saplitanja, podmetačine, zabadanja noža u leđa, ali uvek sam se uzidazala i nastavljala dalje, snažnija i jača. Kompleksi su čudo i nije džabe ona čuvena: ‘kad se opanak opapuči’. Ja se, na primer, nikad ne bih stidela da sam došla sa sela, a mnogi se trude da izbrišu iz svoje biografije mesto rođenja i odrastanja. Žao mi je. Sve na kraju dođe na svoje, a publika uvek prepozna iskrenost”, kaže ona. 

Iskreno odgovara i na pitanje da li ima dečka. 

“Postoji simpatija koja je na dobrom putu da osvoji moje srce. Znate da u poslednje vreme retko govorim o privatnom životu, poučena iskustvom. Uvek mi se obilo o glavu”. 

mondo.rs

Danas objavljeno

Dolbergov promašaj godine “spasio” PSŽ

Zeljka

Ekološke grupe smatraju da ciljevi njemačke automobilske industrije nisu dovoljno oštri

Vanja A

Dobro došli u svijet ljepote: Uredite svoj kutak za šminkanje

Vanja A

Ostavite komentar