Katarina Grujić kupuje stan u Parizu - BIGportal.ba
Ex Yu

Katarina Grujić kupuje stan u Parizu

Katarina Grujić jedna je od estradnih zvijezda koja mnogo voli da putuje, a jedna od omiljenih destinacija joj je Pariz. Kaća je i svoj 27-i rođendan nedavno proslavila u Parizu, a jedan od spotova za duetsku pjesmu sa kolegom Šakom Polumentom, upravo je snimila u gradu svjetlosti. A koliko joj se…

Katarina Grujić jedna je od estradnih zvijezda koja mnogo voli da putuje, a jedna od omiljenih destinacija joj je Pariz.

Kaća je i svoj 27-i rođendan nedavno proslavila u Parizu, a jedan od spotova za duetsku pjesmu sa kolegom Šakom Polumentom, upravo je snimila u gradu svjetlosti.

A koliko joj se dopao Pariz, svedoči činjenica da je odmah nakon proslave svog rođendana angažovala agenta da joj pronađe stan koji će kupiti u ovom gradu. Grujićeva je već dala kaparu za stan čija cijena po kvadratu iznosi 10.000 evra, a uskoro bi trebalo ponovo da ode u Pariz kako bi okončala kupovinu nekretnine.

– Katarina je oduvijek bila zaljubljena u Pariz, a kao djevojčica je maštala da živi u Gradu svjetlosti. Francusku kulturu obožava, uživa u njihovoj kuhinji, a odnedavno je čak i počela da uči jezik. U Parizu je snimila spot sa Šakom Polumentom, a svaki put kada boravi u tom gradu, poželi da u njemu ostane zauvijek.

Tako se desilo i posljednjeg puta, kada ju je dečko iznenadio za rođendan i odveo u Grad svjetlosti – kaže na početku razgovora za „Alo!“ izvor i objašnjava da je pjevačica zbog toga riješila da u Francuskoj kupi stan.

– Tražila je da joj pokaže popularne lokacije u Parizu, a u jednom danu vidjela je čak pet stanova, od kojih joj se nijedan nije dopao. Tek sljedećeg dana agent za nekretnine ju je odveo u jednu zgradu na četiri sprata i pokazao joj stan koji nema više od 60 kvadrata. Međutim, Kaću je „kupio“ prelijep pogled sa terase tog stana, ali i činjenica da je u neposrednoj blizini Ajfelovog tornja. Odmah je zamislila sebe kako pije kafu na terasi svog stana u Parizu, dok joj pogled pada na Ajfelov toranj i reku Senu – kaže izvor i dodaje:

– Dala je deset odsto kapare za stan čija ukupna cijena iznosi 600.000 evra i dogovorila se sa agencijom o uslovima kupovine. Za nekoliko nedjelja trebalo bi ponovo da se vrati u Pariz kako bi kupila stan, a potom ga prevela u svoje vlasništvo.

https://www.instagram.com/p/BxsDdrVoKlk/

Kada se sve to bude završilo, nije isključeno da će Kaća, u nekoj dalekoj budućnosti, trajno postati Parižanka – kaže na kraju izvor.

POGLEDAJTE KAĆIN INTERJVU ZA SVET:

Svet

Foto.Instagram

Danas objavljeno

Andrija Milošević nasmijao pratioce: Uslikao svoju djevojku u neobičnoj pozi

V.R.

Mitar Mrkela primljen u bolnicu, oglasila se Lidija Vukićević

V.R.

Prvi put poslije razvoda, Bane Mojićević progovorio o djevojci

V.R.

Ostavite komentar