18. Novembra 2022.

Karleuša: Zli ljudi, prestanite da me mrzite, dobit ćete rak od stresa

Big Portal

Naime, Jelena se oglasila i poslala poruku svojim “hejterima”, a nakon toga se obratila svima onima koji je podržavaju.

– Zli ljudi… Morate da prestanete da me ogovarate, da mi zavidite i da me mrzite. Dobit ćete rak od stresa. Duboko udahnite i idite na nečiji drugi profil. Možete vi to. Spasite se, ko je loše mislio o meni, kukala mu majka. Ajd polako… Jer ovu boginju (divu i kraljicu), zaboli za vaše nebitno mišeljenje i 3 pratitelja (A i žao mi je da pocrkate, mada ste g…..). A vi koji me volite i koji pišete najdivnije poruke i komentare, hvala vam što me svakodnevno podsjećate koliko sam najljepša i najbolja – napisala je Jelena i dodala:

– U stvari, ja sam savršena. Savršeno biće. Život je lijep. Kao ja. I zato slobodno pišite još, volim to da čitam. Moja ljepota liječi, popravlja vam raspoloženje i dan čini obasjan sunčevim zracima. Jedna lijepa misao o meni donosi sreću. I zato uplatite loto. Anđeo je među vama. Moja muzika je dokaz van vremenske božanske energije. Živite u JK eri sretni zbog mogućnosti – poručila je.

Inače, Jelena je tokom jučerašnjeg dana napala kolegu Milana Topalovića Topalka zbog fotografije iz lova.

– Šuma je sve ono što mi je potrebno da se detoksiram – napisao je on, a Jelena mu je uputila brutalan komentar:

– I meni je ta puška potrebna, da te ZAUVIJEK DETOKSIRAM psihopato! Ti ćeš indijanac da ubijaš po šumi??, napisala je JK iz uz to mu opsovala majku.

Azra.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare