16. Novembra 2021.

Karleuša otvoreno o Dušku i planovima za djecu

Big Portal

“Mislim da Atina i Nika još uvek nisu svesne šta se događa i tek će jednog dana znati šta znači to što im je mama pevala ispred Skupštine. Kada jednog lepog dana pogledaju snimke i slike sa te večeri moći će da budu ponosne na majku. Ne vidim zašto i Duško ne bi bio tu, on je sada završio karijeru i ima sve vreme ovog sveta da bude uz njih ispred Skupštine”, rekla je Jelena.

“Prvo ću nastupiti ispred Skupštine, onda idem u Kasinu, sutradna sam opet u Kasini, negde će već biti”, dodala je pjevačica.

“Ovo će biti prvi put da Atina i Nika prisustvuju jendom takvom spektaklu ispred Skupštine, velika stvar i za njihovu majku, i za naše živote, jer je to nešto što ostaje u karijeri kao velika stvar i velika čast, ne može svako da peva ispred Skupštine i ne može svako da napravi koncert koji će obići ceo svet”, rekla je Jelena.

Pored Karleuše, na platou ispred Skupštine u novogodšnjoj noći nastupiće Marija Šerifović i Sara Jovanaović, a Jelena je najavila spektakl bolji od svjetskih zvezda.

Karleuša otvoreno o Dušku i planovima za djecu

“Mogu da obećam, kao što smo uspeli sa vakcinom, da svi svetski mediji objave snimak i sliku, čak smo bili na mnogim naslovnim stranama svetskih dnevnih novina i u udarnim dnevnicima mnogih svetskih i evropskih televizija. Volela bih da pokažemo da Beograd može da napravi spektakl u rangu jedne , zašto da ne, Madone i Britni Spirs i Lejdi Gage, ko jeveć pomenut. Možda čak i bolje”, zaključila je Karleuša.

(Telegraf)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare