Karleuša nikad provokativnija u bikiniju koji skoro ništa ne skriva - BIGportal.ba
Ex Yu

Karleuša nikad provokativnija u bikiniju koji skoro ništa ne skriva

Jelena Karleuša (41) počastila je svoje obožavaoce novim, nikada izazovnijim video snimkom iz bazena svoje nove vile u kojoj se obavljaju posljednje pripreme pred preseljenje porodice Karleuša-Tošić. Naime, Jelena je obukla minajturni kupaći od crnog lateksa, stavila velike crne naočare i obula visoke potpetice, a onda je u nekoliko zavodljivih…

Jelena Karleuša (41) počastila je svoje obožavaoce novim, nikada izazovnijim video snimkom iz bazena svoje nove vile u kojoj se obavljaju posljednje pripreme pred preseljenje porodice Karleuša-Tošić.

Naime, Jelena je obukla minajturni kupaći od crnog lateksa, stavila velike crne naočare i obula visoke potpetice, a onda je u nekoliko zavodljivih poza pred kamerom ispozirala na stepeništu.

Mokra i preplanula, Jelena se zatim spustila do bazena, gdje je nastavila da provokativno pozira i koketira sa kamerom.

Video je za veoma kratak vremenski period  pregledan više od 60 hiljada puta, a da ni ovog puta JK nikoga nije ostavila ravnodušnim, govore i komentari.

“Au, koliko si ti jaka riba”, “Uf, Jeco, ti si nerealna”, “Hot, hot, hot”, “Ovo je za drugu dimenziju, definitivno”, “Za ovo je potreban rad i disciplina, svaka čast”, Kidaš, mnogi bi dali sve da tako izgledaju”, samo su neki od komentara, prenosi “Telegraf.rs”.

https://www.instagram.com/p/CCVwoMUBl-j/?utm_source=ig_embed

Danas objavljeno

“Ludo” obećanje Marije Šerifović: “Ako pobijedimo Švajcarsku, oblačim kostim na golo tijelo”

Vanja A

Kako je Nenad Okanović dobio ulogu Sina Dragana!

Vanja A

Darko Lazić uživa sa djevojkom u Dubaiju

Vanja A

Ostavite komentar