Karleuša: Ja sam uvijek gola, a uvijek sam najbolje obučena - BIGportal.ba
Ex Yu

Karleuša: Ja sam uvijek gola, a uvijek sam najbolje obučena

Pjevačica Jelena Karleuša, je zbog provokativnog stajlinga i izgleda na snimanju emisije “Zvezde Granda” okarakterisana kao smjela, a ona je na to dodala i da je hrabra žena.

Kako je rekla, iako je često “gola”, uvijek je najbolje obučena žena.

“Uvek imam tu povišenu temperaturu, nadam se, ne od korone, ali vrela sam žena. Meni nikada nije hladno, vrlo retko nosim čarape, retko i nešto toplije obučem… Kad malo bolje razmislim ja sam uvek gola, a uvek sam najbolje obučena. To je jedan apsurd koji se dešava na Balkanu, da je jedna gola žena stalno najbolje obučena”, rekla je Karleuša za Telegraf.

Takođe, prokomentarisala je nedavno hapšenje repera Stefana Đurića Raste zbog posjedovanja marihuane.

Ona je pružila podršku Rasti da što prije pravno riješi ovaj problem, a naglasila je da, iako nije poročna, podržava legalizaciju marihuane u medicinske svrhe.

“Kada je reč o Rasti, jednom sam ga nakratko upoznala i smatram da je on dobar dečko, koliko sam čula i dobar je otac. Kada je reč o marihuani, u Americi i mnogim zemljama na planeti marihuana je dozvoljena legalizovana u medicinske svrhe i van medicinskih svrha”, rekla je Karleuša za Telegraf i dodala:

“Jednog dana će verovatno i biti i u Srbiji, do tada treba da se poštuje zakon. Smatram da se dvostruki aršini u ovoj zemlji u definitivno se slamaju na javnim ličnostima, običnim ljudima, jer veliki kriminalci, zlikovci, ljudi koji prodaju na tone mnogo ozbiljnih opijata prolaze jako lepo, lepo žive, a jedan Rasta je razapet.”

Ona je dodala se se nada da će Rasta biti pametan i da više neće upadati u probleme.

https://www.instagram.com/p/CGTAnd7hoq9/?utm_source=ig_embed

(Telegraf.rs)

Danas objavljeno

Dragana slavi rođendan, čestitke stižu sa svih strana!

Vanja A

Ovo je prvi muž Verice Rakočević

Vanja A

Milica Pavlović sanjala Novaka: “Nije hteo da mi da autogram”

Vanja A

Ostavite komentar