Kara Delavinj se udala za poznatu glumicu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kara Delavinj se udala za poznatu glumicu

I ranije se šuskalo da manekenka preferira žene, ali je ona te tvrdnje nije javno manifestovala do ove godine. O njihovoj vezi se šuška već godinu dana, ali manekenka Kara Delevinj i glumica Ešli Benson su svoju ljubav javnosti potvrdile tek u aprilu ove godine. Baš kao što to i…

I ranije se šuskalo da manekenka preferira žene, ali je ona te tvrdnje nije javno manifestovala do ove godine.

O njihovoj vezi se šuška već godinu dana, ali manekenka Kara Delevinj i glumica Ešli Benson su svoju ljubav javnosti potvrdile tek u aprilu ove godine. Baš kao što to i priliči današnjem vremenu, to su uradile preko Instagrama. Naime, Kara je na društvenoj mreži objavila kratak video u kojem se strastveno ljubi sa svojom djevojkom.

O ljubavi Kare i Ešli počelo je da se šuška još u proljeće 2018. godine, a iako do nedavno nisu javno komentarisale glasine, od tada su se često zajedno pojavljivale u javnosti. Ipak, prije nekoliko nedjelja je počelo da se priča o njihovoj vjeridbi, a kako Daily Mail prenosi, ove dvije ljepotice sada su svoju ljubav krunisale i brakom.

https://www.instagram.com/p/B0iKhTSnUJ2/?utm_source=ig_embed

Djevojke su navodno zavjete razmijenile u kapelici u Las Vegasu, a obje su bile odjevene u crno, dok je Ešli nosila buket. Da je njihovo vjenčanje bilo i te kako planirano, potvrđuje i činjenica da su se među gostima našle i neke slavne face poput braće Džonas, Šarliz Teron i Sofi Tarner. Ipak, Kara i Ešli nisu organizovale proslavu nego su se nakon ceremonije povukle u hotelsku sobu.

https://www.instagram.com/p/By2uwCaoeN_/?utm_source=ig_embed

“Bile su sigurne u ono što rade i u to što znače jedna drugoj”, izjavio je Majkl Keli, vlasnik kapelice u kojoj su se djevojke vjenčale i otkrio kako su bile presrećne te nisu skidale osmijehe s lica.

Vjenčao ih je matičar obučen u Elvisa, a ceremonija ih je koštala 245 funti (oko 250 evra).

ŽENA.RA

Danas objavljeno

Dve tehnološke kompanije oživjele su Ajnštajnov glas: Možete mu postavljati bilo kakva pitanja, na sve odgovara

Vanja A

Pet stvari koje psi ne podnose da im radite

Vanja A

Debi Hari: Prošla je sve, izgubila sve, a u 76. kaže da je imala sreće u životu

Vanja A

Ostavite komentar