Kapetan Dragan prebačen na odjeljenja sa teškim zatvorenicima - BIGportal.ba
Region Vijesti

Kapetan Dragan prebačen na odjeljenja sa teškim zatvorenicima

Pravni zastupnik Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao Kapetan Dragan, Dragan Palibrk izjavio je da je odlukom uprave hrvatskog zatvora Lepoglava da on bude prebačen tri mjeseca u odeljenje sa osobama osuđenim za najteža krivična djela, poput ubistava i organizovanog kriminala, ugrožen njegov život. “Čuo sam se maloprije s Draganom i on…

Pravni zastupnik Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao Kapetan Dragan, Dragan Palibrk izjavio je da je odlukom uprave hrvatskog zatvora Lepoglava da on bude prebačen tri mjeseca u odeljenje sa osobama osuđenim za najteža krivična djela, poput ubistava i organizovanog kriminala, ugrožen njegov život.

“Čuo sam se maloprije s Draganom i on mi je rekoa da je takav potez apsolutno ugrozio njegovu sigurnost i da se plaši za svoj život”, rekao je Palibrk agenciji Tanjug.

Prema njegovim riječima, Vasiljkovićevi advokati u Hrvatskoj preduzeće “određena pravna sredstva”, nakon čega će se razmotriti dalji potezi.

Prije pet dana Kapetan Dragan kažnjen je sa 30 dana samice u hrvatskom zatvoru u Lepoglavi zbog navodnog obraćanja srpskim medijima putem pisama.

Vasiljkovića je sud u Hrvatskoj okrivio za ratne zločine nad civilima i ratnim zarobljenicima u Hrvatskoj i osuđen je na 13 i po godina zatvora zbog ratnih zločina, a ta kazna mu ističe 20. marta 2020. godine.

TANJUG

Danas objavljeno

Kako ćemo saznati što se dogodilo sa Sjevernim tokom?

M.

Jasna odluka: “Nećemo slati oružje Ukrajini”

M.

Erdogan poručio Putinu: “Turska je spremna”

M.

1 Komentar

Banjalučanin 22 Juna, 2019 at 12:31 pm

Da je bio pripadnik SS divizije vjerovatno bi bio proglašen za sveca. Istorija nas uči da je istina takva. Na žalost.

Odgovori

Ostavite komentar