27. Januara 2022.

Kapelo o Vlahoviću: To je igrač koji je nedostajao Juventusu

Big Portal

Transfer napadača Fiorentine jedna je od glavnih tema na Apeninima i Kapelo smatra bi dovođenjem reprezentativca Srbije, Juventus napravio sjajan posao.

Ispada da će jedan od četiri naša tima u Ligi šampiona iapssti i da će Juventus zauzeti njihovo mesto. Po pom mišljenju, Vlahović je najinteresantniji igrač u ovom trenutku koji može da se nađe. Pokazao je da ima tehniku i ličnost, zna kako da postigne gol, da bude kompletan igrač. On nije od onih koji samo čekaju loptu“, kaže Kapelo.

Prepun je komplimenata na račun nekadašnjeg igrača Partizana.

On je taj koji će praviti razliku na terenu. Do koje mere? Da bude relevantan. On je igrač koji je nedostajao Juveu, plus, sa Moratom koji će se pomeriti sa desne na levu stranu i otvoriti prostor, biće teško protivnicima da se brane. Čini mi se da je ovaj tim našao svoj identitet. Znaju da se pomuče, svi se vraćaju kada se izgubi lopta, što se nije dešavalo u prvom delu sezone“, rekao je Kapelo.

Juventus će biti u stanju da kombinuje sa napadačkim opcijama.

https://twitter.com/b92sport/status/1486598880456323073?s=20

Po mom mišljenju, Morata i Vlahović će biti dobar par napadača. Više nego Vlahović- Dibala? Dibala ima veći kvalitet, bez sumnje, ali verovatno će biti bolje ubaciti Vlahovića nego Moratu. Ipak, uvek moramo da se nadamo da je Alvaro dobro, jer ima slabosti“.

Kapelo kaže i da mu je jasno šta Juventus pokazuje ovim zimskim potezom, ako dovede Vlahovića.

Nije neobično, Juventus mora da se plasira u Ligu šampiona. Žrtve koje sada imaju služe tome da bi se kvalifikovali. Kada su u Ligi šampiona, sve će biti u redu. Ipak, ne verujem da će sa Vlahovićem biti u stanju da vrate Skudeto. Razlika u bodovima je prevelika i Inter je prejak. Po mom mišljenju, Inter će se za titulu boriti sa Napolijem“, zaključio je Kapelo.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare