23. Oktobra 2022.

Kap koja je prelila čašu: Ovo je prethodilo teškoj svađi i nasilju u domu Marije i Marka Bulata

Big Portal

Fizički obračun između Marije i Marka Bulata, koji se juče odigrao u njihovom porodičnom domu, posle čega je poznati pevač završio u bolnici sa teškim telesnim povredama, nije, nažalost, izolovani incident.

Iako je Marija ovog puta negirala da je došlo do bilo kakvog sukoba, priznala je da su se među njima i ranije dešavale slične situacije, ali da je ona bila žrtva. Kako je navela, zbog troje dece nije želela da muža prijavi za nasilje.

Da već duže vreme trpi torturu od strane supruge, izjavio je i Marko Bulat.

Bilo kako bilo, činjenica je da su supružnici od početka braka, 2015. godine, u više navrata bili na stranicama „crne hronike“. Tačnije, policija je Mariju nekoliko puta privodila pod optužbom da poseduje narkotike, a jednom prilikom je i Interventna jedinica upala u njen kozmetički salon.

Privodili su ih i tokom letovanja u Crnoj Gori, ali je Marko tvrdio da je razlog bio to što kod sebe nije imao ličnu kartu.

Njihovim nevoljama tu nije bio kraj. Pre pet godina nepoznati počinilac zapalio im je automobil na parkingu ispred zgrade.

‒ Bog sveti zna zašto nam je ovo urađeno, ja više ne znam. Nisam kriminalac, ne preprodajem stanove po dva puta pa da sam se nekome zamerio ‒ rekao je tada Marko.

Poslednji sukob nastao je, tvrde upućeni, zbog droge. Iako joj je do sada „čuvao leđa“, izgleda da Marko više nije mogao da se nosi sa supruginim porocima, pa je došlo do rasprave koja je kulminirala batinama.

Ko je koga tukao, pokazaće istraga. Najveće žrtve u celoj priči bez sumnje su deca.

Izvor: Hellomagazin

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare