Kao stvoren za presretača – tjunirani Audi RS4 Avant - BIGportal.ba
Auto-moto Noviteti

Kao stvoren za presretača – tjunirani Audi RS4 Avant

Oni koji bi da divljaju auto-putem ipak mogu da odahnu, jer je u pitanju samo ogledni primjerak.

Nemačka organizacija “Tune it! Safe!”, koja promoviše bezbedno unapređivanje i prepravku serijskih modela automobila, u saradnji sa firmom ABT predstavila je novi policijski predmet želje – patrolni Audi RS4 Avant.

Automobil koji je zasnovan na fabričkoj verziji modela RS4 Avant pre najnovijeg redizajna, nosi oznaku “RS4-R”.

Foto: ABT promo

Modifikovani ABT Audi RS4 Avant ima unapređeni 2.9 V6 sa 523 KS i 690 Nm. Među dodacima u odnosu na regularnu verziju je i masivni 4-cevni izduvni sistem sa završecima prečnika 102 mm.

Standardni točkovi su ustupili mesto setu 21-inčnih alu felni na koje su montirane 275/25 ZR1 gume. Lista modifikacija, pored otalog, uključuje i adaptivne amortizere u sistemu oslanjanja, kao i sportske stabilizatore.

Foto: ABT promo

Organizacija “Tune it! Safe!” osnovan je 2005. u saradnji sa nemačkim Ministarstvom saobraćaja i Asocijacijom nemačkih tjunerskih kuća sa ciljem da promoviše bezbedno i odgovorno prepravljanje automobila, kako bi se unapređena vozila uklopila u postojeće zakonske norme u Nemačkoj.

U okviru ove kampanje, svake godine se modifikuje po jedan specifičan model automobila u policijsko patrolno vozilo, a 2018. izbor je pao na BMW i8.

Izvor. B92

Danas objavljeno

Stala prodaja Fordovih pikapova, nedostaju ovalne oznake

V.R.

Prekipjelo im: Zabranjuju bučne automobile i motocikle, kazna do 1.000 evra

V.R.

Vlasnici Kijinih krosovera zvanih Sportage i Sorento pozvani da parkiraju napolju

V.R.

Ostavite komentar