Kao prosjak: Brad Pitt iznenadio izgledom na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kao prosjak: Brad Pitt iznenadio izgledom na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji

Brad Pitt sigurno se neće naći na listi najbolje odevenih na crvenom tepihu ovogodišnjeg izdanja Filmskog festivala u Veneciji. Ceremonija otvaranja dogodila se u sredu uveče, a zvezde su se potrudila da dođu u kombinaciji opuštenog i glamuroznog izdanja. No, glumac se malo više zaigrao. Da li je na njegovi zbor…

Brad Pitt sigurno se neće naći na listi najbolje odevenih na crvenom tepihu ovogodišnjeg izdanja Filmskog festivala u Veneciji.

Ceremonija otvaranja dogodila se u sredu uveče, a zvezde su se potrudila da dođu u kombinaciji opuštenog i glamuroznog izdanja. No, glumac se malo više zaigrao.

Da li je na njegovi zbor uticalo toplo evropsko vreme ili nešto drugo, ne znamo, tek zvezda filma Bilo jednom u Holivudu iznenadio je u potpuno običnoj kombinaciji. Crne pantalaone, siva majica, naočari i kapa odali su utisak kao da je glumac krenuo na piće, pa usput svratio da prošeta crvenim tepihom.

I dok jedni smatraju da je njegovo izdanje pravo osveženje u moru nalickanih frajera koje gledamo na događajima, drugi smatraju da je ipak neprimereno da se ovako pojavi na važnom filmskom događaju.

Danas objavljeno

Jedini rudnik dijamanata na svijetu u kome ako ga pronađete vaš je!

Vanja A

Hyundai modna kolekcija

Vanja A

Princeza Charlene zabrinula fanove novom objavom: Izgleda tužno i bolesno

Vanja A

Ostavite komentar