29. Jula 2020.

Kao nekad: Top 6 retro video-igara za Android

Big Portal

Sonic The Hedgehog Classic

Svima dobro poznata video-igra sa SEGA konzole. Po prvi put, ne treba vam džojstik. Postoje minimalne razlike u odnosu na originalnu igru, ali i dalje je sjajna prilika da se zabavite sa Sonikom i njegovim prijateljima Tails i Knuckles.

Super Mario Run

Još jedna klasik video-igra, ovaj put za Android. Veseli vodoinstalater nastavlja avanture u novom-starom izdanju. Nema veze na kojoj konzoli ste navikli na njega, Super Mario je i dalje uz vas. Ažurirana je i grafika, ali je malo unapređen i gejmplej. Tako, sada možete da igrate i kao Mario, ali i kao neko od ostalih likova.

Pac-Man 256

Da li je potrebno da se kaže nešto o Pac-Manu? Naravno da ne – u pitanju je, verovatno, najprepoznatljivija video-igra svih vremena. Lutajte beskrajnim lavirintom i prelazite nivoe, a tu su i dalje čuvena četiri duha koji će pokušati da vam “pomrse konce”.

Dan the Man: Action Platformer

Video-igra odvija se u izmišljenom svetu, smeštenom na prelazu između srednjeg i novog veka. Pomozite glavnom liku da zaštiti svoje malo selo od raznoraznih napadača, a na raspolaganju će vam biti mnogo različitih tehnika borbe i moćnih oružja.

Radiant

Radiant HD je video-igra napravljena u duhu starih automata. Celokupna grafika je pikselirana, ali ne bojte se – sve je stilski sjajno uklopljeno. Nakon svakog nivoa dobijate novo oružje, ali su i protivnici jači, pa morate da date sve od sebe.

Doodle Jump

Svi smo mi u detinjstvu “oslikavali” zidove svim i svačim, ali šta ako biste znali da vaše škrabotine mogu da ožive, da se kreću i skakuću unaokolo? Upravo to je poenta ove video igre – skačete sa platforme na platformu, a svaka ima svoje odlike, i različite stvari vas na njima čekaju. Uživajte.

B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare