Kao da je pao sa Marsa: Slavni glumac nije imao pojma o pandemiji - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kao da je pao sa Marsa: Slavni glumac nije imao pojma o pandemiji

Dok mnogi od nas stalno nailaze na vesti u vezi sa koronavirusom, jer je od njih nemoguće pobeći, na ovoj planeti postoji barem jedna osoba koja je nekako uspela da ostane u blaženom neznanju.

Izgleda da glumac Džared Leto nije apsolutno imao pojma o onome što se događa, jer je bio na tihoj meditaciji u pustinji 12 dana.

Glumac i pevač grupe “30 seconds to Mars” pojavio se na društvenim mrežama nakon što je bio “potpuno izolovan”, rekavši da nije imao komunikaciju sa spoljnim svetom dok je bio na odmoru.

Kada se vratio sa odmora, naveo je kako se vratio u sasvim drugačiji svet.

Leto je napisao na svom nalogu na Tviteru: “Pre 12 dana započeo sam tihu meditaciju u pustinji. Bili smo potpuno izolovani, bez telefona, bez komunikacije. Nismo imali pojma šta se dešava izvan objekta. Juče smo izašli u sasvim drugačiji svet. Jedan koji je zauvek promenjen”.

Dodao je da je dobijao poruke od prijatelja i porodice širom sveta i kako pokušava da sada ostane u korak sa informacijama.

“Nadam se da ste dobro. Šaljem vam pozitivnu energiju”, poručio je ovaj umetnik, sa savetom da treba da ostanemo u kući i da budemo bezbedni.

Danas objavljeno

Ruski kosmonauti započeli prvu šetnju u svemiru ove godine

Vanja A

Ovo je 9 najskupljih haljina svih vremena

Vanja A

Ovako je Georgina Rodriguez izgledala prije ljubavi s Ronaldom

Vanja A

Ostavite komentar