Kanje Vest se kaje zbog političke prošlosti: "Osramotio sam Kim" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kanje Vest se kaje zbog političke prošlosti: “Osramotio sam Kim”

Kanje J, ranije poznat kao Vest, tvrdi da se njegovoj, još uvek zakonitoj supruzi , Kim Kardašijan nije dopalo što je nosio ‘MAGA’ kapu koja je povezana sa Donaldom Trampom i da ju je “osramotio” svojom neuspelom predsedničkom kandidaturom 2020. godine.

U “Molitvi za Dan zahvalnosti” koja je podeljena u četvrtak, reper (44) je naveo da je Kim (41) bila posebno uznemirena zbog njegove konferencije za štampu u Južnoj Karolini na kojoj je tvrdio da su razmišljali o abortusu svoje sada osmogodišnje ćerke Nort.

“Gospode, moja žena nije volela što nosim crveni šešir. Pošto je bila dobra supruga, Kim je želela da zaštiti mene i našu porodicu”, rekao je Vest, koji je slavno nosio kontroverznu kapu u godinama koje su prethodile njegovoj predsedničkoj kampanji.

Vest je nastavio: “Učinio sam sebe i našu porodicu metom jer se nisam uskladio sa političkim stavom Holivuda i to je bilo teško za naš brak. Tada sam se kandidovao za predsednika bez odgovarajuće pripreme i bez saveznika ni na jednoj strani”.

Reper je dodao da je osmramotio svoju suprugu jer je izneo informacije o njihovoj porodici tokom jedne i jedine konferencije za novinare.

“Sve što je moj tata rekao bilo je: ‘Napiši svoj govor sledeći put, sine'”.

Danas objavljeno

Patuljasti jarići su zvijezde Instagrama

Vanja A

Dakota Džonson ima najsmešniji odgovor na komentar “haljina ti je prekratka”

Vanja A

Plava će obojiti sve zimske outfite

Vanja A

Ostavite komentar