30. Novembra 2022.

Kraj: Kanje mora da plaća 200.00 dolara mjesečno za izdržavanje djece

Big Portal

Prema sudskim dokumentima koje je dobavio taj medij, popularna rijaliti zvezda i kontroverzni reper imaće zajedničko starateljstvo s “jednakim pristupom” nad svoje četvoro dece: 9-godišnjom Nort, 6-godišnjim Sejntom, 4-godišnjom Šikago i 3-godišnjim Psalmom.

Međutim, izvori bliski Kim rekli su za TMZ da će upravo ona i dalje biti s decom 80 odsto vremena, kao što je i Vest ranije priznao. U nagodbi se takođe navodi da će reper morati da plaća svojoj bivšoj supruzi 200.000 dolara mesečno za alimentaciju. Nadalje, on je takođe odgovoran za 50 odsto troškova vezanih uz obrazovanje dece, poput školarine i troškova osiguranja.

Prema nagodbi, ako se Kardašijan i Vest ikada posvađaju u vezi bilo kojeg od svoje četvoro djece, dužni su da prisustvuju medijaciji, odnosno, mirenju. Međutim, ako jedna od strana ne učestvuje u medijaciji, ona stranka koja učestvuje postaje donositelj odluke. Osim toga, imovina slavnog bivšeg para podeljena je u skladu s predbračnim ugovorom, a oboje su se odrekli bračnog izdržavanja. Predstavnik Kim Kardašijan nije odgovorio na zahtev Page Sixa za komentarisanje najnovijih informacija o njenoj brakorazvodnoj parnici.

Podsetimo, 42-godišnja Kim podnela je zahtev za razvod u februaru 2021. nakon sedam godina braka. Nakon nekoliko meseci Vestovih neuspešnih javnih pokušaja da ponovo pridobije svoju bivšu suprugu, sudija je proglasio Kim zvanično samom u martu 2022. godine.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare