5. Marta 2020.

Kanda Kodža i Nebojša kao uvertira za festival “Kontakt”

Big Portal

KKN ovaj put celovečernjim koncertom, najavljuju četvrto izdanje festivala.

Poslednji album, “Uskoro”, objavili su početkom prošle godine, i to je njihovo prvo izdanje objavljeno na vinilu, a pre samog izlaska, publiku su osvojili singlovi “Prekidi ponovo”, “Jamajka”, “Misli dobro”, “Letnji dan” i “Tako volim da živim”.

Kontakt je manifestacija posvećana muzičkom biznisu i održava se već tri godine u martu u Beogradu, a ciljem umrežavanja organizatora i promotera regionalnih muzičkih festivala, turističkih udruženja i organizacija, kulturnih centara, klubova, i ostalih delatnika u kulturi i umetnosti, koji poslednjih godina uveliko imaju uticaj na privredni razvoj regiona.

U muzičkom delu programa, nastupaće Letu štuke čiji je nastup zakazan za 21. mart u SubBeernom centru, Električni orgazam 19. marta u Kombank dvorani; dok se 21. marta u klubu Drugstore priprema nastup grupa Paraf, Obojeni program i Artan Lili kojim obeležavaju 40 godina Novog talasa.

Posebnost ovogodišnjeg Kontakta biće koncert 20. marta u Hali sportova – “Za Koju”, za što brži oporavak frontmena Disciplin A Kitsćme na kojem nastupaju Bajaga i Instruktori, Partibrejkers, YU Grupa sa specijalnim gostima – Radomirom Mihajlovićem Točkom i Nikolom Čuturilom, kao i grupa Straight Mickey and the Boyz.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare