Kanda Kodža i Nebojša kao uvertira za festival "Kontakt" - BIGportal.ba
Ex Yu

Kanda Kodža i Nebojša kao uvertira za festival “Kontakt”

Bend Kanda Kodža i Nebojša imaće 6. marta koncert u beogradskom “Elektropioniru”, kao zagrevanje za festival “Kontakt 2020” koji se održava od 18. do 21. marta.

KKN ovaj put celovečernjim koncertom, najavljuju četvrto izdanje festivala.

Poslednji album, “Uskoro”, objavili su početkom prošle godine, i to je njihovo prvo izdanje objavljeno na vinilu, a pre samog izlaska, publiku su osvojili singlovi “Prekidi ponovo”, “Jamajka”, “Misli dobro”, “Letnji dan” i “Tako volim da živim”.

Kontakt je manifestacija posvećana muzičkom biznisu i održava se već tri godine u martu u Beogradu, a ciljem umrežavanja organizatora i promotera regionalnih muzičkih festivala, turističkih udruženja i organizacija, kulturnih centara, klubova, i ostalih delatnika u kulturi i umetnosti, koji poslednjih godina uveliko imaju uticaj na privredni razvoj regiona.

U muzičkom delu programa, nastupaće Letu štuke čiji je nastup zakazan za 21. mart u SubBeernom centru, Električni orgazam 19. marta u Kombank dvorani; dok se 21. marta u klubu Drugstore priprema nastup grupa Paraf, Obojeni program i Artan Lili kojim obeležavaju 40 godina Novog talasa.

Posebnost ovogodišnjeg Kontakta biće koncert 20. marta u Hali sportova – “Za Koju”, za što brži oporavak frontmena Disciplin A Kitsćme na kojem nastupaju Bajaga i Instruktori, Partibrejkers, YU Grupa sa specijalnim gostima – Radomirom Mihajlovićem Točkom i Nikolom Čuturilom, kao i grupa Straight Mickey and the Boyz.

Danas objavljeno

Darko Lazić mora ponovo na operaciju?!

Vanja A

Tošetu podignut spomenik na mjestu pogibije

Vanja A

Prije Ane volio je manekenku Saru: Ovo je bivša djevojka Bastijana Švajnštajgera sa kojom je proveo sedam godina

V.R.

Ostavite komentar