Kancelarija disciplinskog tužioca uložila žalbu u slučaju Tegeltija - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Kancelarija disciplinskog tužioca uložila žalbu u slučaju Tegeltija

Kancelarija disciplinskog tužioca Visokog sudskog i tužilačkog savjeta BiH juče je podnijela žalbu zbog odbacivanja disciplinske tužbe protiv predsjednika VSTS Milana Tegeltije. – Podnijeli smo žalbu na odluku prvostepene disciplinske komisije u disciplinskom postupku protiv Milana Tegeltije, sudije Osnovnog suda u Banjaluci i predsjednika VSTV BiH – saopšteno je iz…

Kancelarija disciplinskog tužioca Visokog sudskog i tužilačkog savjeta BiH juče je podnijela žalbu zbog odbacivanja disciplinske tužbe protiv predsjednika VSTS Milana Tegeltije.

– Podnijeli smo žalbu na odluku prvostepene disciplinske komisije u disciplinskom postupku protiv Milana Tegeltije, sudije Osnovnog suda u Banjaluci i predsjednika VSTV BiH – saopšteno je iz kancelarije disciplinskog tužioca VSTS.

Podsjećamo, disciplinska tužba protiv Tegeltije podnesena je u prošli petak, a ubrzo nakon toga prvostepena disciplinska komisija VSTS ju je odbacila. Disciplinska komisija odbacila je i prijedlog Kancelarije disciplinskog tužioca da se Tegeltija privremeno udalji sa funkcije predsjednika VSTS.

Nakon podnošenja disciplinske tužbe, Tegeltija se oglasio saopštenjem za javnost u kojem je naveo da je o tužbi obaviješten porukom preko Vibera, te da odlazi na godišnji odmor.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Istorijski trenutak: Banijska kuća za pomoć građanima koji su POGOĐENI ZEMLJOTRESOM

D

Tlo ne miruje: U okolini Skoplja zabilježena SERIJA ZEMLJOTRESA

D

Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Učestvovala tri vozila, JEDNA OSOBA POGINULA

D

Ostavite komentar