Kanalizacija za više ulica u Vrbanji - BIGportal.ba
Banja Luka

Kanalizacija za više ulica u Vrbanji

U banjalučkom naselju Vrbanja završena je izgradnja kanalizacione mreže u Đurđevdanskoj ulici, a za petnaestak dana nastavljaju se novi projekti gradnje kanalizacije, kao i novog vrtića, saopšteno je danas iz Gradske uprave.

Gradonačelnik Igor Radojičić rekao je prilikom posjete ovoj mjesnoj zajednici da je u Đurđevdanskoj ulici nekoliko desetina kuća već priključeno na mrežu, a da će preostali manji dio kanalizacije biti izgrađen kroz veliki projekat “Voda dva”.

On je najavio da će u naselju Vrbanja uskoro početi i izgradnja kanalizacije u ulicama Mis Adeline Irbi i Carigradskoj, ukupne vrijednosti oko 250.000 KM.

Gradonačelnik Banjaluke je najavio i skori početak radova na budućem vrtiću u Vrbanji.

Izgradnja kanalizacione mreže u Đurđevdanskoj ulici počela je 29. juna, a dio sredstava od 60.000 KM obezbijedio je Sekretarijat za raseljena lica i migracije Republike Srpske, i to kroz finansiranje projekata infrastrukture u povratničkim, kao i naseljima gdje postoje interno raseljena lica.

Prema podacima Savjeta mjesne zajednice Vrbanja, od 2012. godine do danas u izgradnju javne infrastrukture uloženo je oko 4,7 miliona KM, asfaltirano 27 ulica, te riješeno vodosnabdijevanje svih domaćinstava.

NN

Danas objavljeno

Planirana isključenja el.energije za 23.04.2021.

Vanja A

Gradonačelnik građanima Banjaluke čestitao Dan grada

M.

Bilbordi dobrodošlice u Banjaluci: “Dobro došao, predsjedniče”

M.

Ostavite komentar