7. Februara 2020.

Kanada im je ipak dosadila: Princ Hari i Megan se ponovo sele?

Big Portal

Međutim, prema pisanju stranih medija, oni planiraju novu selidbu i to navodno u Los Anđeles.

“Oni vole Kanadu, ali razgledaju kuće i u Los Anđelesu. Najverovatnije će imati kuće u oba mesta”, naveo je blizak prijatelj para.


Megan naime, ima dosta prijatelja i članova porodice u svom rodnom gradu Los Anđelesu i zato par želi da podeli svoje vreme između Kanade i Kalifornije. Slavni bračni par veruje da je Los Anđeles savršen za njihov opušten životni stil i da će provoditi više vremena u prirodi, na planinarenju ili u šetnji. Uživaju u tihom i mirnom životu, praktikuju jogu, Megan kuva i često idu u duge šetnje. Najviše voli da sedi kod kuće sa bebom Arčijem, piše “Mirror”.

Portal prenosi i da je Megan često pisala o svom odrastanju u Južnoj Kaliforniji na svojoj sad već nepostojećoj stranici The Tig.

“Rođena sam i odrasla u Los Anđelesu. Ja sam devojka iz Kalifornije koja živi prema pravilima da joga, plaža ili nekoliko avokada mogu da reše sve vaše probleme”, objasnila je ona na toj stranici, prenosi “Mirror”.

Inače, princ Hari i Megan trenutno iznajmljuju luksuznu vilu u zapadnom delu Vankuvera, a kako bi osigurali svoju sigurnost, postavili su kamre oko vile i na plaži.

Vila u kojoj žive već veliku belu ceradu koja prekriva metalni ulaz na kojem stoji znak zabrane prilaska.

Advokati bračnog para već su prošlog meseca izdali javno i pravno upozorenje, kada su paparaci forografisali Megan kako šeta s Arčijem i psima. U međuvremenu su kanadski tabloidi pisali da je Megan kontaktirala kapetana brodskog taksija nakon što je odbio da preveze japanske fotografe kako bi uslikali vilu mladog para. Kapetan broda je vojvotkinju opisao kao realnu, slatku i iskrenu osobu.

Kanađani su u anketi izrazili mišljenje povodom kraljevskog para koji se doselio u njihovu državu. tri četvrtine građana je izjavilo da ne želi da plaća osiguranje Harija i Megan.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare