25. Maja 2020.

Kalinić: Ne kajem se ni zbog jedne odluke

Big Portal

Ta dva sna krilo Fenerbahčea je ostvarilo dok je bio još veoma mlad – sa 23 godine.

“To su bile dve stvari koje sam oduvek želeo – samo da zaigram za “Zvezdu” i reprezentaciju, i to je to – ne moram više da se bavim ovim sportom. I onda ti se tako nešto desi sa 22, 23 godine, i čak u neku ruku ostaneš i bez motiva. Imao sam sreće da sa Zvezdom osvojimo Jadransku ligu, posle toga i Evroligu, prekinemo dominaciju Partizana, donesemo medalje sa svetskog prvenstva, sa olimpijskih igara. To su sve stvari zbog kojih ljudi mnogo duže moraju da igraju, da treniraju, a meni se sve desilo poprilično rano”, rekao je Kalinić za Subotica.com.

Beogradske crveno-bele je napustio 2015. godine, kada je otišao u istanbulski klub.

“U prvi mah bio sam čak i tužan zato što idem i što su se tu desile još neke stvari i bez mog znanja, ali sada shvatam da nisam pogrešio i da sam uzdigao svoje košarkaško znanje i shvatanje košarke na neki sledeći nivo, a to verovatno ne bih uspeo bez kluba te veličine, sa takvim ambicijama i sa takvim trenerom”, dodao je on.

Kalinić je zaključio da se ne kaje ni zbog jedne odluke u svom životu.

“Ne kajem se ni zbog čega u životu, tako ni zbog toga! Sve što sam uradio – JA sam uradio i u tom trenutku imao svoje razloge za to. Ne kajem se zbog prošlosti nikada”, zaključio je Kalinić.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare