Kalifornijski grad plaća turistima 100 dolara da dođu u posetu! - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Kalifornijski grad plaća turistima 100 dolara da dođu u posetu!

Mali grad u Kaliforniji Santa Maria sa turističkom industrijom pogođenom pandemijom kovida nudi posetiocima 100 dolara da dođu i ostanu Inače Santa Maria je grad u blizini centralne obale Kalifornije u severnom okrugu Santa Barbara….

Grad  je približno udaljeno 105 kilometara severozapadno od Santa Barbare i 240 milja severozapadno od centra Los Anđelesa. Procenjeno je da je 2019. brojalo 107.263 stanovnika, što ga čini najmnogoljudnijim gradom u okrugu Santa Maria-Santa Barbara, u Kaliforniji.

Program Santa Maria Valley daruje posetiocima tog gradića vaučere od 100 dolara, koji se mogu koristiti u gradskim vinarijama, pivarama i restoranima, turistima koji odsedaju najmanje dve noći u tamošnjim hotelima.

Promocija, koja je pokrenuta u četvrtak, traje do 31. marta 2021.godine

“Dolina Santa Marije ima toliko toga da ponudi“, rekla je Jennifer Harrison, direktorka Biroa za posetioce doline Santa Marija, za CNN. „Imamo prelepe plaže, hotele i vinarije koji su tako odlična opcija za putnike koji paze na budžet tokom ekonomskog oporavka.“

Harrison je rekao da je grad sigurnija lokacija za putovanja od mnogih drugih odredišta u Kaliforniji, jer je područje manje gužve i socijalno udaljavanje može se lakše sprovesti.

“Posetite dolinu Santa Marija poziva posetioce da otkriju region na siguran, odgovoran način“, rekao je Harrison.

“Naše sobe za degustaciju vina, otvoreni prostori, restorani i hoteli sarađivali su na razvoju protokola o zdravlju i bezbednosti kako bi posetioci mogli da osete šarm područja.“

Danas objavljeno

Igi Pop objasnio zašto više neće skakati u publiku

Vanja A

Preminuo Džet Blek, bubnjar i jedan od osnivača Strenglersa

Vanja A

Kristen Stjuart na čelu žirija sljedećeg festivala Berlinale

Vanja A

Ostavite komentar