Kalea - Novi salon namještaja - BIGportal.ba
PR Oglasi

Kalea – Novi salon namještaja

Kalea, salon namještaja, koja se na bh. tržištu pozicionirala kao lider u proizvodnji i prodaji tapaciranog i pločastog namještaja po mjeri u subotu, 06. jula u 12 sati, svečano će otvoriti svoja vrata za posjetioce i kupce u Dvorovima kod Bijeljine. Svi posjetioci tog će dana moći uživati u koncertu…

Kalea, salon namještaja, koja se na bh. tržištu pozicionirala kao lider u proizvodnji i prodaji tapaciranog i pločastog namještaja po mjeri u subotu, 06. jula u 12 sati, svečano će otvoriti svoja vrata za posjetioce i kupce u Dvorovima kod Bijeljine.

Svi posjetioci tog će dana moći uživati u koncertu na otvorenom, besplatnom osvježenju, druženju i u čak 25 % popusta na bogat asortiman Kaleinih proizvoda tokom mjeseca jula.

„Sretni smo što dolazimo u Bijeljinu. Možemo ponuditi kvalitet i pristupačnost cijena, po čemu se izdvajamo od konkurencije. U našoj ponudi su kompletno opremanje dnevnih boravaka, kuhinja, dječijih i spavaćih soba, te takođe pružamo uslugu opremanja hotela, apartmana, kancelarija i restorana“, kazala je Dževa Avdić, saradnica za odnose s javnošću salona namještaja Kalea.

Fabrika namještaja Kalea osnovana je 1996. godine. Danas u svom sjedištu u Ilijašu kod Sarajeva zapošljava 300 zaposlenih. Trenutno sa novootvorenim salonom u Bijeljini ima devet maloprodajnih objekata širom BiH (Sarajevo, Mostar, Vitez, Bihać, Banjaluka, Bjeljina, Jelah, Neum) i salon u Dubrovniku.

„U Bijeljini smo zaposlili devet radnika – trgovaca, projektanata i montera i veoma smo sretni što smo pomogli ekonomski razvoj ove opštine. Vjerujemo da će naši novi radnici odgovoriti na zahtjeve i upite građana koje svakodnevno dobijamo sa područja Bijeljine“, dodala je Avdić.

Ona je istakla kako su svi dobrodošli u subotu, te da vjeruje da će se posjetioci uvjeriti da je riječ o sofisticiranom dizajnu namještaja, ekonomičnom i nadasve funkcionalnom.

Danas objavljeno

Tropic u Brčkom otvorio novu poslovnu jedinicu

Vanja A

Bingo nastavlja sa investicijama na području Kalesije

Vanja A

Nagradna igra „Visa karticom plati, u Dubai svrati“

Vanja A

Ostavite komentar