KAKVI SU TO LjUDI!? Tanja Savić objavila sliku sinova uz potresnu poruku - BIGportal.ba
Ex Yu

KAKVI SU TO LjUDI!? Tanja Savić objavila sliku sinova uz potresnu poruku

TANjA Savić (35) oglasila se na Instagramu fotografijama svojih sinova iz Australije, kao i porukom kojom moli sve ljude koji žive u Australiji da njen slučaj prijave socijalnoj službi.

– Duše moje. Tačno vidim da su ove slike bile za mene. Da budem mirna i srećna kada ih dobijem. Hrabri moji dečaci.Daj Bože da ova razdvojenost vrlo brzo prođe. Zaista nemam kako da se obratim svojoj deci, jer mi je svaki kontakt uskraćen. Kakvi su to ljudi, mada, sećam se da su mi ti isti ljudi jednom rekli da počnem da brojim dane u mesecu kada ću se čuti sa njima -napisala je Tanja uz fotografije sinova.

– Molim sve ljude koji žive na Gold Koustu da ovaj moj slučaj nekako prijave socijalnoj službi, jer ja nisam tamo, pošto sam saznala da se po Gold Koustu priča da sam ostavila svoju decu. Molim vas, ko god može, jer što je više vas, moj će slučaj brže biti rešen. Mora da se kaže istina i da su deca majci oteta! – napisala je potom Tanja na storiju.

Podsetimo, Savićeva je otkrila da, iako o svemu kroz šta prolazi ranije nije javno pričala, svoje stanje je iskazala pesmom “Siroče”.

novosti.rs

Danas objavljeno

Svi pričaju o Boldvinovom slučaju, a i našem glumcu desila se slična stvar

Zeljka

Nekada je bila velika zvijezda: “Penzijom ne mogu da platim ni infostan”

Zeljka

Da li prepoznajete PJEVAČICU sa slike? Njeni hitovi se i danas pjevaju

Zeljka

Ostavite komentar