Kakva godina u domu slavnog tenisera: Aleksandra i Viktor Troicki objavili prelijepe vesti - BIGportal.ba
Ex Yu

Kakva godina u domu slavnog tenisera: Aleksandra i Viktor Troicki objavili prelijepe vesti

Viktor i Aleksandra Troicki na samom kraju ove 2020. godine mogu da kažu, uprkos svemu, da je ona bila prelijepa.

Na samom početku godine, obradovali su nas vestima da u njihov dom stiže još jedna beba i da će se po drugi put ostvariti u ulozi roditelja. Lepa manekenka potvrdila je da pojačanje stiže u avgustu, a ćerkica Irina oduševljeno je čekala dan kada će ugledati svoju mlađu sestru.

I taman kada je polako krenula da misli o porođaju i opremenju bebine sobe, stigla je stravična vest da su Aleksandra i Viktor pozitivni na virus korona. Naime, sve je počelo kada je Aleksandra imala simptome kovid-19 virusa i odlučila da se svojevoljno testira. Rezultati su pokazali da je trudnica u osmom mesecu pozitivna na ovaj virus, a onda su se testirali i Viktor i njihova mala ćerka Irina.

‒ Tačno je da smo supruga i ja pozitivni. Ona je testirana u petak, a ćerka i ja u nedelju nakon što smo saznali da je pozitivna. Ćerka je negativna, a supruga i ja pozitivni ‒ rekao je tada Viktor za „Telegraf“. Na svu sreću, sve je prošlo kako treba, manekenka se dobro osećala i posle nekoliko dana provedenih u izolaciji mogla je da se opusti i nastavi sa pripremama oko porođaja.

Druga ćerkica na svet je stigla 16, avgusta, a presrećni tata slavio je sa svojim prijateljima i kolegama do kasno u noć. Viktor i Aleksandra Troicki odlučili su da mlađoj ćerkici daju ime Darija. A kako lepih vesti u ovoj sumornoj godini nikada dosta, lepa manekenka odlučila je da svima objavi da je u njihovom domu danas i te kako veselo.

– Četvrta godišnjica! Moja ljubav – kratko je napisala Aleksandra pored seta romantičnih fotografija sa venčanja.

Pre tačno četiri godine poznati par venčao se u Crkvi Aleksandra Nevskog, u Beogradu. Zatim su sudbonosno “da” izgovorili i pre matičarem, u luksuznom hotelu gde su organizovali glamurozno slavlje. Danas uživaju u srećnom braku, sa svoje dve princeze, i sa ponosom mogu da kažu da imaju idealan brak.

Čestitamo!

Foto: ATA Images, Instagram Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

Ana Aleksander – Srpkinja koja se vinula od Sekule do Holivuda

Vanja A

Buč Kesidi predstavio singl “Curimo po asfaltu”

Vanja A

Ceca Bojković otkrila dugo čuvanu tajnu serije “BOLJI ŽIVOT”

Vanja A

Ostavite komentar