Kako zaustaviti Brazil?; "Recept postoji" - BIGportal.ba
Sport WWin Qatar 2022

Kako zaustaviti Brazil?; “Recept postoji”

Pred novinare izašli su golman Vanja Milinković-Savić i štoper Stefan Mitrović.

Srbija će odraditi prvi trening u Kataru i to na dan otvaranja Mundijala.

Trening u kampu Al Arabija zakazan je za 16 časova po našem vremenu, odnosno 18 časova po lokalnom.

“Piksi je neverovatan. Od prvog dana nam je doneo mentalitet, igrao je Svetsko prvenstvo i zna kako da preuzme na sebe pritisak. Jako je bitan za nas. Iskusan je i zna kako da nas vodi”, smatra Mitrović.

Kako zaustaviti neverovatan napad Brazila?

“Znamo kakav kvalitet imaju, posebno u toj fazi terena, ali smo tokom kvalifikacija i Lige nacija kada je najteže da smo na visini zadatka. Definitivno recept postoji, daćemo sve od sebe šta Mister zacrta. Uradićemo sve da plan sprovedemo u delo. Ne pretimo Brazilu, samo imamo veru u sebe. Vera je najvažnija, imamo je, a pravo na to nam daju rezultati i igre u poslednjih godinu i po dana. Znamo da možemo da se nosimo sa svima”, rekao je Mitrović.

Reč je preuzeo Milinković-Savić, govoreći o Brazilu.

“Brazil je jedan od favorita na turniru, ima veoma kvalitetne igrače i vrhunske igrače”, kratak je bio srpski golman, pa nastavio:

“Svi znamo kakav kvalitet ima Brazil. Da li ima recepta? Pripremićemo sa Misterom na najbolji mogući način. Ne pretimo nikom, došli smo da se borimo i verujem da će nas ispoštovati sreća. Ne obećavamo ništa više od borbe.
 Uživam u svakom momentu, oseća se veličina Mundijala. Nisam znao šta da očekujem, ali sada treba da uživamo u ovim uslovima”, poručio je Vanja Milinković-Savić.

B92.

Danas objavljeno

Opet haos u NBA: Tuča, petorica isključena

Zeljka

Istorijska pobjeda Partizana

Vanja A

Zvezda zvanično dovela napadača

Vanja A

Ostavite komentar