11. Augusta 2022.

“Kako vas nije sramota?”

Big Portal

On je danas na konferenciji za novinare, odgovarajući na pitanje medija u vezi sa napadima iz Hrvatske, rekao je da ne zna šta da odgovori.

“Ne znam kako ih nije sramota da toliku lažu. Oni su rekli da sam nekoga tukao u Petrinju, a tamo nikada nisam bio”, rekao je Vučić na konferenciji za novinare pošto je primio mlade sportiste sa Kosova i Metohije, iz Republike Srpske i dijaspore, učesnike kampa “Srbija te zove 2022”.

Kako kaže, počinio je strašan greš što je tri puta zaredom tražio da poseti Jasenovac, i dodaje, još je veći greh što neće da ide kod njih na primorje.

“Kome smetam? Da li sam nekome rekao neku ružnu reč? Ne date mi da odem u Jasenovac. Sav moj greh je u tome što sam želeo da odem da položim jedan cvet, a druga krivica je u tome što kažu da sam otvorio Oluju, a to nije tačno. Tužilaštvo za ratne zločine pokrenulo je istragu oko ubistva dece na Petrovačkoj cesti – rekao je Vučić.

Oni, dodaje, smatraju da je problem što nemam ni kvadratni metar peškira u Hrvatskoj, a takođe sam, kako kaže, kriv što neki drugi imaju.

“Pa nek’ imaju, to je njihova stvar, neka rade šta žele. To više govori o njima nego o meni, ja nikome ne kažem gde će da ide, samo mene nemojte da terate”, rekao je Vučić.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare