Kako u svako doba da znate lokaciju vaše supruge - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Kako u svako doba da znate lokaciju vaše supruge

Analitičar kompanije Malwarebytes, koji se bavi internet bezbjednošću, slučajno je otkrio “način” da locira kretanje svoje supruge, bez korišćenja špijunskih softvera ili provaljivanja lozinke.

On je utvrdio da Google Play Store može da posluži za praćenje korisnika, čiji se podaci evidentiraju u aplikaciji Google Maps.

On je želio da instalira ranije kupljenu aplikaciju na telefon supruge, a da ne bi ponovo trošio novac – iskoristio je svoj nalog. Unio je podatke u Google prodavnici i brzo završio posao. Međutim, zaboravio je da se izloguje sa njenog uređaja, piše britanski Express.

Poslije izvijesnog vremena, njegov telefon je počeo da registruje lokacije koje on nikada nije posjećivao, a podaci su stizali na Google Maps.

🥇 ▷ Vrh 5 Aplikacije za špijuniranje mojih muževa tekstualnih poruka bez  telefona ✓

Budući da popularna aplikacija analizira kretanje korisnika kako bi ponudila najbolje/najkraće rute, kretanja njegove supruge je ostalo zabielježeno na njegovom telefonu, a jedini način da ona nasluti “problem” je drugačija profilna slika u Play Storeu, prenosi Objektiv.

Da stvar bude bizarnija, čak i kada se izlogovao mogao je da prati lokaciju?! Biće zanimljivo čuti šta će američki internet gigant reći povodom ovog otkrića.

(Telegraf.rs)

Danas objavljeno

Izgubljena torbica sa svim stvarima vraćena ženi posle 65 godina!

Vanja A

Jedna od najbržih žena svijeta

Vanja A

Vaš stav o NOVCU može biti razlog zašto ga NEMATE – evo šta kažu stručnjaci

Vanja A

Ostavite komentar