"Kako si to obukla" - glumica u metalnom topu; Nikol Kidman u svetlucavoj haljini - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Kako si to obukla” – glumica u metalnom topu; Nikol Kidman u svetlucavoj haljini

Šesta dodela nagrada “The InStyle Awards” održala se u Los Anđelesu nakon duge pauze zbog pandemije koronavirusa. Crvenim tepihom zablistale su glumice Nikol Kidman, Zoe Kravitc, Kamila Mendes, Ela Faning, ali i mnoge druge.

Dok su neke glumice privlačile pažnju svetlucavim odevnim izborima, druge su, pak oduševile publiku veoma smelim i provokativnim delovima svojih odevnih kombinacija.

Glumica Ela Faning iznenadila je sve prisutne na ovom događaju tako što se pojavila u zlatnom topu, napravljenog od metala, nalik lancima, sa krupnim, blistavim cirkonima. Na svom Instagram nalogu podelila je fotografiju i mnogi su joj uputili reči hvale, ipak bilo je onih koji su pitali “kako je obukla top” i da li je “teško da nosi tako nešto”?

Mnogima omiljena glumica Nikol Kidman nije zaostajala u inovativnim modnim trendovima -u svetlucavoj ljubičastoj haljini koja prati liniju tela, pokazala je svoju vitku figuru.

Ćerka popularnog pevača Lenija Kravice, Zoe Kravic opredelila se za neobičnu crvenu kreaciju kojom je preklila i glavu.

Glumica i pevačica Kamila Mendes svojim oštrim pogledom, ali i elegantnom crnom kombinacijom okupirala je pažnju mnogih. Odlučila se za atraktivnu kombinaciju koju čini svetlucavi gornji deo i elgantne pantalone.

Danas objavljeno

Megan maltretira zaposlene u palati: “Ne mogu da prestanem da se tresem”

Zeljka

Kroz norveški krajolik jednom od najljepših železnica u svijetu

Zeljka

Preminula glumica Luiza Flečer

Zeljka

Ostavite komentar