Kako se bori Robert Patinson? Izašao trejler za novog Betmena - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kako se bori Robert Patinson? Izašao trejler za novog Betmena

Novi trejler za “The Batman”, najnoviji rimejk kultne filmske franšize, prikazuje prepoznatljivo mračni Gotam, kao i povratak nekoliko najzloglasnijih neprijatelja superheroja.

Warner Bros. i DC Comics premijerno su prikazali trejler u subotu, gde je američki izdavač stripova objavio i nove trejlere za “The Flash” i “Black Adam”.

Novi trejler za “The Batman”, koji je režirao Mat Rivs, prikazuje Roberta Patinsona u ulozi Brusa Vejna. “Kada ta svetlost udari u nebo, to nije samo poziv. To je upozorenje”, čuje se glas tokom kadra signala slepog miša.

Pojavljuje se i Zoe Kravic sa perikom, u ulozi Žene mačke, a trejler takođe prikazuje Pola Dana kao Ridlera, i gotovo neprepoznatljivog Kolina Farela kao Pingvina.

Čini se da su Ridler i Pingvin sad drigačije prikazani u odnosu na prethodna pojavljivanja u franšizi. Deni DeVito je igrao Pingvina 1992. godine u filmu “Batman Returns”, a Džim Keri je tumačio Ridlera u filmu “Batman Forever” iz 1995. godine, obojica prikazujući likove u neozbiljnijem svetlu nego što to sugeriše novi trejler.

Betman je jedna od najvažnijih i najunosnijih franšiza studija. Filmski serijal doneo je više od 5 milijardi dolara na svetskim blagajnama počevši od “Batmana” iz 1989. godine.

Patinson je poslednji koji se pridružio ostalim poznatim glumcima, uključujući Majkla Kitona, Kristijana Bejla i Bena Afleka, koji su nosili Betmenov plašt.

Danas objavljeno

Egzoplanetarna groblja: Otkrivene čudne svemirske stene

Zeljka

Nesvakidašnji most koji je stvari postavio naopako

Zeljka

Bila je pod uticajem neobičnog kulta i davala im je svoju platu; glumica: “Bio mi je ispran mozak”

Zeljka

Ostavite komentar