21. Novembra 2020.

Kako povećati izdržljivost u krevetu da erekcija traje duže

Big Portal

“Muškarci koji prerano ejakuliraju tokom seksa trebaju poboljšati rad neuronskog sistema kako bi povećali seksualnu izdržljivost. Najvažnije je ojačati ljubavni ili pc mišić, a kada on ojača, moći ćete duže izdržati u krevetu i pružiti svojoj partnerki bolji seksualni užitak”, kaže.

“Jedan od najboljih načina da povećate svoju seksualnu izdržljivost u krevetu je metoda ‘kreni-stani’. Vježbati se može tokom seksa ili dok sami masturbirate. Prestanite sa svom stimulacijom i izvadite penis (ako se seksate) kada osjetite da ste toliko uzbuđeni da biste mogli ejakulirati za minut. Zatim se opustite i pričekajte dok ne dobijete kontrolu nad svojom uzbuđenosti i dok vas ne prođe nagon za ejakulacijom”, savjetuje.

Ukoliko vodite ljubav, za to vrijeme promijenite pozu ili partnericu zadovoljavajte oralno. Kada ste sigurni da vas je prošao nagon za ejakulacijom, nastavite seksualnu stimulaciju. Ovu vježbu možete ponavljati koliko god želite.

“Umjesto metode ‘kreni-stani’, možete isprobati i tehniku ‘pritisne tačke’. Nekoliko trenutaka prije ejakulacije, pritisnite ljubavni mišić koji se nalazi između anusa i testisa. Ako ste početnik, trebali biste u isto vrijeme prestati sa seksualnom stimulacijom za svaki slučaj. Nakon nekog vremena, moći ćete izvesti ovu tehniku bez zaustavljanja seksualne stimulacije”,  pojašnjava Džejn K. Alende.

“Pritišćite ljubavni mišić dok ne prestane ejakulacijski nagon. Početnici bi trebali pritiskati mišić dodatnih deset sekundi”, dodala je.

(24sata.hr)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare