19. Maja 2022.

Kako pametni uređaji mogu da vam pomognu da vodite zdrav život?

Big Portal

Uz nove proizvode, Huawei je podsetio na prednosti aplikacije Huawei Health koja pomaže potrošačima širom sveta da vode zdrav način života.

Huawei stavlja potrebe potrošača u središte svog poslovanja, pa je tako na događaju predstavljanja izvršni direktor Consumer Business Group, Richard Yu istakao stalnu posvećenost kompanije Huawei poboljšanju korisničkog iskustva kako bi se realizovala strategija i vizija besprekornog AI života u svakodnevnim aspektima.

HUAWEI Mate Xs 2

HUAWEI Mate Xs 2 je potpuno novi sklopivi telefon sa 3D Fiberglass dizajnom koji postiže fuziju estetskih boja i tekstura. Upotreba Huawei inovativnih kompozitnih ekrana, prvih u industriji, koji apsorbuju sve udarce, čini HUAWEI Mate Xs 2 izdržljivijim od konkurenstkih rešenja.

HUAWEI WATCH GT3 Pro

Najnoviji Huawei pametni sat olakšava održavanje zdravog načina života, sa funkcijama koje omogućavaju precizno merenje zdravlja srca i praćenje kiseonika u krvi. Kako bi se osigurala udobnost i izdržljivost, HUAWEI WATCH GT3 Pro koristi sočivo od safirnog stakla i keramičko kućište.  Materijali su ugodni za kožu i omogućavaju automatsku detekciju svake promene temperature. Sa karakteristikom vodotpornosti, korisnici mogu postaviti sat na novi sportski mod: režim slobodnog ronjenja, na i do 30 metara dubine.

Korisnici HUAWEI WATCH GT3 Pro imaju pristup preko 100 načina vežbanja uparenih s AI Running Coach i ličnim planiranjem trčanja na osnovu istorije trčanja i ličnih ciljeva pojedinca – kako bi ostvarili svoj maksimum, pritom vodeći računa o zdravlju.

HUAWEI Band 7

Ističući se među svojim konkurentima, HUAWEI Band 7 pruža profesionalne funkcije u oblasti naučnog zdravlja i fitnesa. Korisnici mogu personalizovati svoj sat različitim bojama kako bi odgovarali njihovoj odeći.

Možete podesiti brojčanik sata na tri različita načina, pratiti vreme izlaska i zalaska sunca i promene plime, a uz novi sistem merenja trčanja i Indeks sposobnosti trčanja (RAI), možete objektivno proceniti svoje granice i pratiti otkucaje srca u realnom vremenu.

HUAWEI WATCH FIT 2

Pored mikrofona, HUAWEI WATCH FIT 2 dolazi i sa zvučnikom, a pozivi se mogu prebaciti s pametnog telefona na pametni sat preko Bluetooth konekcije, tako da možete trčati I razgovarati putem vašeg sata. Ujedno, uz par klikova možete pustiti muziku, promeniti plejlistu ili proveriti vremensku prognozu. Novi pametni sat dolazi sa brojnim prednostima koje olakšavaju svakodnevno funkcionisanje, uključujući 97 načina vežbanja I virtuelnog fitnes trenera sa 7 odabranih načina rada, koji nudi audio uputstva i demonstracije koje je lako pratiti.

HUAWEI S–TAG 

HUAWEI S–TAG nastoji pomoći potrošačima da se informišu o svom fizičkom stanju i poboljšaju efikasnost trčanja uz istovremeno smanjenje rizika od povreda putem multifunkcionalnih i dinamičkih senzora pokreta. Osim beleženja podataka o trčanju, Huawei takođe sprovodi istraživanje u saradnji sa Kineskim institutom za sportske nauke – kako bi pružio profesionalnu analizu i smernice za trkače.

HUAWEI WATCH D

HUAWEI WATCH D je prvi pametni sat sa funkcijom merenja krvnog pritiska, koji pruža precizno merenje bilo kada i bilo gde. Tu su i opcije praćenja otkucaja srca, kvaliteta sna, celodnevno praćenje SpO2, detekcije temperature kože, praćenja stresa, itd. Opremljen je sa više od 70 kombinacija treninga, a i njegova baterija traje do 7 dana, što osigurava da ga korisnici mogu nositi i koristiti neprekidno bez potrebe za čestim punjenjem.

Band7.jpg

Aplikacija HUAWEI Health

Aplikacija HUAWEI Health olakšava sve aspekte zdravog načina života, uključujući fitnes, ishranu i wellness, a tu je i HUAWEI Health+, nova premijum usluga pretplate za korisnike koji traže napredne funkcije zdravlja i treninga.

HUAWEIHealth.jpg

Uz pomoć Stay Fit plana aplikacije HUAWEI Health App+, korisnici mogu kreirati plan vežbanja i ishrane s automatskim personalizovanim podsetnicima na osnovu njihovih treninga, ciljeva vežbanja I ishrane. Istovremeno, nutritivna analiza unosa podataka o ishrani za svaki obrok i izračunavanja do vrlo preciznog broja kalorija može pomoći korisnicima da dostignu željene rezultate. Konačno, ova aplikacija omogućava korisnicima da kreiraju i razviju vlastitu rutinu vežbi disanja koja je važna za zdravlje korisnika.  Aplikacija HUAWEI Health App+ prvo će početi sa radom u Nemačkoj i Italiji, a zatim će biti dostupna korisnicima i na ostalim tržištima.

Saopštenje za javnost

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare