15. Marta 2022.

Kako Medvedev može da se vrati na broj 1?

Big Portal

Đoković je ponovo “broj 1” nakon što je Rus Danil Medvedev poražen u trećem kolu Indijan Velsa od Gaela Monfisa i tu će ostati najmanje do 3. aprila, odnosno ukupno rekordne 363 nedelje.

Medvedev ima priliku da se u Majamiju vrati na vrh, ali za to će mu biti potrebno da se plasira u polufnale, s obzirom na to da je prošle godine ispao u četvrtfinalu.

“Da li je bolje biti na prvom mestu makar sedmicu ili ne biti uopšte? Po mom mišljenju bolja je prva opcija. Naravno da bih na toj poziciji želeo da ostanem još dugo, da osvajam i grend slemove. Ali nikada ne znate kako će vaša karijera da izgleda. Nastaviću da dajem sve od sebe na treninzima, na mečevima. Moj cilj je da osvojim što više turnira i dugo budem broj jedan. Svakako je neverovatno što sam uopšte došao do prvog mesta”, rekao je Medvedev posle eliminacije.

“Pokušaću u Majamiju da se vratim. Svakako se bolje osećam tamo. 
Uvek sam govorio, kada igram svoj najbolji tenis, moj dobar tenis, veoma me je teško pobediti. Ali to je najteži deo tenisa, igrati dobro iz meča u meč. U tom je ‘velika trojka’ nestvarna jer bez obzira na uslove, na podlogu, uvek su osvajali turnire i dobijali lude mečeve. Moram se potruditi da budem bolji”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare